V vrečki ni artiklov.
.Uporabno znanje

Pisati o Američanih pride nekaj kar je nadvse naravno vsem ki mislijo da je to prijetno biti.

Amerika ima svoj čar ker jim bo začela biti všeč prijetna stvar ker so to začeli biti. In vsaka malenkost je pri tem v pomoč.

In Uporabno znanje je bilo sestavljeno iz vsakršnih malenkosti ki so v pomoč biti Američan. Nekoč v reklih in govorih da se v Ameriki najboljši materiali uporabljajo za najcenejše stvari ker jih je sploh vredno izdelovati, je to dejansko postalo romantična stvar ki je bila dodana zgodovini življenja za celo generacijo. Je bila. Romanca je vse in da naj najboljši material ustvari najcenejšo stvar je uvajanje romance človeškega bivanja v življenje.

To je tisti ameriški nekaj zaradi česar je romanca vse. In Uporabno znanje je romanca.

Uporabno znanje je prijetno in ga velja karseda uživati. Ko je Američanov veliko in jih tudi je je nadvse prijetno vedeti da se ne le razlikujejo drug od drugega, temveč da sta tudi Iowa in Kalifornija nadvse prijetni in zelo drugačni druga od druge.

In če misel razvijemo dalje, ko so nasploh in deset let starejši in deset let mlajši je svet njihova last ravno tako prijetno kot zmeraj.

Lepo je imeti svet v lasti ravno tako prijetno kot zmeraj in da so Iowa in Kalifornija in New York in Florida drugačne od druge.

Vsak ki si želi dodati državo lahko kakšno doda. 

978-961-6699-40-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/p/uporabno_znanje.jpg 978-961-6699-40-2
16 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

.Uporabno znanje

.Uporabno znanje Gertrude Stein

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 80 zlatnikov = 0,80 €.
Pisati o Američanih pride nekaj kar je nadvse naravno vsem ki mislijo da je to prijetno biti. Amerika ima svoj čar ker jim bo začela biti všeč prijetna stvar ker so to začeli biti. In vsaka malenkost je pri tem v pomoč. In Uporabno znanje je bilo sestavljeno iz vsakršnih malenkosti ki so v pomoč biti Američan. Nekoč v reklih in govorih da se v Ameriki najboljši materiali uporabljajo za najcenejše stvari ker jih je sploh vredno izdelovati, je to dejansko postalo romantična stvar ki je bila dodana zgodovini življenja za celo generacijo. Je bila. Romanca j...
Cena: 16,00 €

Podrobnosti artikla .Uporabno znanje

ISBN 978-961-6699-40-2
Leto izdaje 2015
Število strani 219
Dimenzije 130 x 210
Vezava Mehka vezava
Izdal LUD Šerpa
Avtor Gertrude Stein

    Kategorije

O avtorju .Uporabno znanje

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).