Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Upravljalec realnosti

Na zalogi
SKU
978-961-7033-22-9
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga. Poleg tega avtor v knjigi odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.

Dodaj na seznam želja

Transurfing realnosti

Transurfing je močna tehnika, ki omogoča, da nemogoče stvari z običajnega gledišča, postanejo mogoče. Pravzaprav vam omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Transurfing realnosti nam sporoča, da  človek ne ve, da se mu za dosego cilja ni potrebno posebej truditi, temveč lahko tisto, kar si želi, preprosto dobi.

Upravljalec realnosti

Človeku je dana sposobnost oblikovati sloj svojega sveta – svojo posebno resničnost.

V tem pomenu je človek Bog. Vendar mora biti izpolnjen pogoj: upravljalec si mora vzeti svojo pravico upravljanja.

Če nekdo misli, da je sposoben upravljati realnost, se mu bo ta podredila. Če človek tega ni zmožen, realnost upravlja z njim. Vedno dobi tisto, kar si izbere.

Kaj si boste izbrali vi?

Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga.

Poleg tega avtor v knjigi Upravljalec realnosti odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike.

Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah.

V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno.

Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7033-22-9
Leto izdaje 2018
Število strani 202
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Upravljalec realnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Upravljalec realnosti

Cena 19,90 €