V vrečki ni artiklov.
Upravljalec realnosti

Transurfing realnosti

Transurfing je močna tehnika, ki omogoča, da nemogoče stvari z običajnega gledišča, postanejo mogoče. Pravzaprav vam omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Transurfing realnosti nam sporoča, da  človek ne ve, da se mu za dosego cilja ni potrebno posebej truditi, temveč lahko tisto, kar si želi, preprosto dobi.

Upravljalec realnosti

Človeku je dana sposobnost oblikovati sloj svojega sveta – svojo posebno resničnost.

V tem pomenu je človek Bog. Vendar mora biti izpolnjen pogoj: upravljalec si mora vzeti svojo pravico upravljanja.

Če nekdo misli, da je sposoben upravljati realnost, se mu bo ta podredila. Če človek tega ni zmožen, realnost upravlja z njim. Vedno dobi tisto, kar si izbere.

Kaj si boste izbrali vi?

Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga.

Poleg tega avtor v knjigi Upravljalec realnosti odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike.

Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah.

V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno.

Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

978-961-7033-22-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/p/upravljalec_realnosti_.jpg 978-961-7033-22-9
19.9 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi

Upravljalec realnosti

Upravljalec realnosti Vadim Zeland

Nadaljevanje svetovne uspešnice Transurfing realnosti

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga. Poleg tega avtor v knjigi odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Upravljalec realnosti

ISBN 978-961-7033-22-9
Leto izdaje 2018
Število strani 202
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland

O avtorju Upravljalec realnosti

Vadim Zeland

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fi zike. Njegove knjige o transurfi ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža. 

Več o Vadim Zeland

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Upravljalec realnosti

Oglejte si tudi