V vrečki ni artiklov.
Uročene - Ženske erotične zgodbe za lahko noč
Izbor nekaterih najbolj poznanih pravljic, a v povsem novih, erotičnih oblačilih. Drage bralke, dovolite si vstopiti v čudoviti svet pravljic, a pravljic, kakor jih še niste doživele in pravzaprav občutile Ä pravljic, nabitih s čutnostjo in seksapilom. Avtorica Nancy Madore je med drugimi v svoj erotični izbor 13 pravljic uvrstila Sneguljčico, Pepelko, Cesarjeva nova oblačila, Grdega račka, Lepotico in zver … Tako se boste lahko poistovetile z dilemami prelepe princese, ki se pusti zapeljati v ljubezenski trikotnik s postavnim princem in prikupno služkinjo, trepetale z radovedno nevesto, ki poskuša na vsak načn priti do dna misteriozni skrivnosti svojega izbranca, a se ji to bridko, a sladko, maščje, se skupaj z naivno deklico, ki je bila prodana v zakon, prebujale ob nenasitnem in mesenem poželenju sicer tihega, a globoko v sebi z živalskimi instinkti nabitega moškega, se s srečo, a vendarle nekoliko navelično poročno damo spraševale o posteljnih spretnostih postavnega moža njene najboljše prijateljice in si odgovor na vprašanje poiskale kar same … A toliko le za prvi okus, v knjigi Uročne pa vas čka še veliko, veliko več Vsaka pravljica zase prinaša nenavaden, a nedvoumen preobrat, ki vas bo držal pokonci še dolgo v noč Razumevanje pravljic se vam bo spremenilo enkrat za vselej, vaš intimen fantazijski svet pa se bo razširil v nove in nove pokrajine čtnega doživljanja. Knjiga je čdovito darilo za vse ženske, prijateljice, partnerke in vse, ki jim želite podariti fantazijsko čtno branje.
978-961-92728-8-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/i/m/image_4_6.jpg 978-961-92728-8-6
19.99 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi

Uročene - Ženske erotične zgodbe za lahko noč

Uročene - Ženske erotične zgodbe za lahko noč Nancy Madore

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Drage bralke, dovolite si vstopiti v čudoviti svet pravljic, a pravljic, kakor jih še niste doživele in pravzaprav občutile Ä pravljic, nabitih s čutnostjo in seksapilom. Avtorica Nancy Madore je med drugimi v svoj erotični izbor 13 pravljic uvrstila Sneguljčico, Pepelko, Cesarjeva nova oblačila, Grdega račka, Lepotico in zver. Knjiga je čudovito darilo za vse ženske, prijateljice, partnerke in vse, ki jim želite podariti fantazijsko čutno branje.
Cena: 19,99 €

Podrobnosti artikla Uročene - Ženske erotične zgodbe za lahko noč

ISBN 978-961-92728-8-6
Leto izdaje 2010
Število strani 240
Dimenzije 14,5 x 21,0
Vezava Poltrda
Izdal Mettis Bukvarna
Avtor Nancy Madore

O avtorju Uročene - Ženske erotične zgodbe za lahko noč

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Uročene - Ženske erotične zgodbe za lahko noč

Oglejte si tudi