Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Uroš Zorman: tako, kot sem rekel

Na zalogi
SKU
978-961-94783-8-7
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Skupaj s številnimi prijatelji, soigralci, trenerji in tudi družino, ki so delili svoje misli o Uroševem odraščanju, spoznajte življenjsko in športno pot Uroša Zormana, uspešnega slovenskega rokometaša.

Dodaj na seznam želja

Uroš Zorman

Uroš Zorman je eden najboljših srednjih zunanjih igralcev rokometa na svetu. V svoji profesionalni karieri je igral za klube RK Slovan, Mobitel Prule67, Ademar Leon, Celje Pivovarna Laško in BM Ciudad Real. Bil je eden izmed najzaslužnejših pri uspehu slovenskih rokometašev na Evropskem prvenstvu 2004 v Ljubljani, ko je slovenska reprezentanca osvojila srebrno medaljo, nastopil je tudi na Olimpijskih igrah 2004.

Je najboljši vseh časov v Sloveniji. Maestro na Poljskem. El Genio v Ciudad Realu. V svoji dolgoletni igralski karieri se je soočil z marsikaterimi vzponi in padci. Zaradi vztrajnosti, trdega dela in nepopustljivosti je vedno uspel preseči samega sebe in pokazati najboljše, česar je bil zmožen.

Biografija skozi 40 poglavij prikaže Uroševo popotovanje od fanta ukrivljenih nog, ki je bil na igrišču za zmago pripravljen storiti vse, do moža neukročenega duha, ki mu največ na svetu pomeni družina. Vsako poglavje je pospremljeno tudi s fotografijo, ki prikazuje nek mejnik.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Uroš Zorman: tako, kot sem rekel
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Uroš Zorman: tako, kot sem rekel

Cena 21,90 €