V vrečki ni artiklov.

Urška Puš

Diplomirana zgodovinarka, nekdanja radijska voditeljica, danes pa Urška deli svoje darove, od stikov z dušami umrlih do komunikacije z višjimi in najvišjimi energijskimi inštancami. Njeno poslanstvo je pomagati dušam in nam, ki smo na Zemlji, da najdemo mir, harmonijo in srečo, ter da se naučimo sprejemati smrt in posmrtno življenje. Je oseba, pri kateri dobiš odgovore, ki si jih prej iskal mesece. 

Urška Puš

Urška Puš že od nekdaj ve, da je drugačna. Njeno življenje je bilo vse prej kot enostavno. Že kot mala deklica je Urška Puš vedela, da je starejša od ostalih otrok in včasih celo od odraslih, a šele z leti je Urška Puš dojela, da je stara duša in kaj slednje sploh pomeni. Nosi ogromno znanja in veščin, a se v tem življenju Urška Puš uči modrosti. Prvi indici, da vidi in čuti stvari, ki jih ostali ne, so se pojavili že zgodaj v otroštvu, a ker je naša družba bila in še vedno je polna predsodkov in stereotipov, ki izhajajo iz strahu pred nevidnim, je Urška Puš vse skupaj potlačila.

Pri osmih letih je Urška Puš doživela prvo izgubo. Umrla ji je babica, na katero je bila izredno navezana. Njuna vez se ji je vedno zdela nadzemeljska, nekaj posebnega. Potrebovala je 20 let, da je sprejela njeno smrt, se z njo soočila in se naučila živeti brez nje. 20 let agonije, trpljenja, joka in žalosti … a nihče ni razumel … le kako bi, saj vsak žaluje po svoje. Vsa občutja ob izgubi babice je Urška Puš zakopala globoko v svojo podzavest in vso žalost, jezo in bes pretvorila v samodestrukcijo, ki se je po parih letih začela kazati na njenem fizičnem telesu. Zbolela je namreč za revmatskim obolenjem, ankilozirajočim spondilitisom. Vrsto let je Urška Puš bila bitko z zdravniki, da bi dokazala, da ni hipohonder, da jo resnično boli in da se nekaj dogaja v njenem telesu. Po silnih mukah ji je le uspelo. Zdravstvenim težavam pa s to diagnozo kar ni in ni bilo videti konca. Od trdovratnih težav na želodcu, kosteh, so se istočasno pojavile še težave s kožo in očmi, atopijski dermatitis ter limfedem. Od vsega skupaj se je Urška Puš mešalo, dokler ni imela dovolj in jo je zdravstveno stanje prisililo, da je ukrepala in popolnoma spremenila način življenja. Vedela je, da mora najprej klinično pozdraviti vneto telo in šele nato začeti delovati na psihi. Soočala se je s kazanjem prsta na druge, jezo in besom zakaj se ji to dogaja in tudi silno željo po življenju. Vdala se ni nikoli. Urška Puš je začela pri prehrani, gibanju in nadaljevala na način razmišljanja in funkcioniranja. S pomočjo uradne in alternativne medicine ji je uspelo. Uteho je Urška Puš poiskala tudi pri osebi, ki ji je pomagala preko spoznavanja z energijami, reikijem, atlantidskim prstanom, nihalom in kartami do sprejetja njenega daru. To je bil prvi krog maratonskega teka. Posvetila se je izključno sebi in iskala odgovore znotraj sebe. Prvič v življenju je bilo Urška Puš jasno, da ima vse svoj namen in da je ravnokar odkrila življenjsko poslanstvo. Hevreka!

Življenje Urške Puš je nekaj let kasneje naredilo še en drastičen ovinek v pozitivno smer. Izgledalo je sicer, da bo resnično ostala sama, brez partnerja, brez službe in brez prijateljev, ampak temu ni bilo tako. Odstranila se je od stvari, ki ji niso nudile in dajale ničesar več. Pokoristila je vse bonuse in čas je bil, da se premakne naprej. Nekateri ljudje pridejo v naša življenje za par mesecev, drugi za nekaj let in tretji ostajajo z nami na ladji tudi v najbolj razburkanih vodah. Čisto nov krog je namreč začela teči, ko je spoznala mag. psihoterapije Andreja Debeljaka in njegovo soprogo Karmen. Življenje je dobilo čisto nove smernice. Urška Puš je končno "spregledala". Nihče ni kriv za njeno bolezen, njeno finančno stanje, posel, družinske in prijateljske odnose. Vse izhaja iz nje in okolica je tista, ki ji zgolj kaže stvari, ki jih ima sama na notri. Težko je bilo sprejeti, da ima Urška Puš tudi sama težke in trdovratne podzavestne vzorce, ampak jih je sprejela. Nekatere je že predelala, druge še bo, tretje predeluje prav v tem trenutku.

Poslanstvo Urška Puš je tukaj in zdaj z vami deliti darove, ki so ji bili dani. Od možnosti komunikacije z dušami umrlih, do komunikacije z višjimi in najvišjimi energijskimi inštancami, do vpogleda v vašo dušo, prejšnja življenja, stvari, ki šele pridejo ter do vpogleda na najgloblje police vaše podzavesti. Ti darovi Urška Puš omogočajo osebnostno in duhovno rast in razvoj. S tem pomaga sebi in vam. Uči se od njenih strank, vsak dan znova. Pokažejo ji situacije, razmišljanja in čustva, ki jih mora ozavestiti, začutiti, sprejeti in spustiti. 

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani