Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Usoda proti svobodni volj

Ni na zalogi
SKU
15765
Cena 19,90 €

Sile usode so uravnovešene z močjo svobodne volje. Rodimo se z globokim nezavednim spominom na življenje, ki smo si ga izbrali, preden smo se rodili, in ta »notranji zemljevid« nas vodi skozi življenje. Toda prav kot zemljevid mesta, ki nam lahko pokaže, katera pot je najboljša, nas ne more prisiliti, da bi krenili po njej. Od nas je odvisno, ali bomo sledili zemljevidu. David Hamilton opisuje, kako z mislimi privabljamo tisto, na kar se osredotočamo. 

Dodaj na seznam želja
Ste se že kdaj vprašali, zakaj se stvari dogajajo, kot se? So nekatere neizogibne?
V tej pionirski knjigi dr. David Hamilton razkriva znanstvene dokaze o tem:
• kako planeti in zvezde magnetno in simbolično vplivajo na naše življenje,
• kako odločitve naše svobodne volje nadvladajo gene,
• da je življenje po smrti resnično,
• da sami izberemo življenjske okoliščine, preden se rodimo.
Sile usode so uravnovešene z močjo svobodne volje. Rodimo se z globokim nezavednim spominom na življenje, ki smo si ga izbrali, preden smo se rodili, in ta »notranji zemljevid« nas vodi skozi življenje. Toda prav kot zemljevid mesta, ki nam lahko pokaže, katera pot je najboljša, nas ne more prisiliti, da bi krenili po njej. Od nas je odvisno, ali bomo sledili zemljevidu.
David Hamilton opisuje, kako z mislimi privabljamo tisto, na kar se osredotočamo. Navaja niz dokazanih načel, po katerih privabljamo natančno tisto, kar si želimo, pojasnjuje pa tudi, kako naj uporabimo to moč za oblikovanje usode človeštva.
Če želimo ustvariti svet, o kakršnem sanjamo in ga želimo našim otrokom, sklene David Hamilton, moramo sami postati čudež, kajti če želimo več ljubezni, prijaznosti, sočutja, velikodušnosti in odpuščanja, jih moramo najprej vnesti v svoje srce in um.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6804-37-0
Leto izdaje 2011
Število strani 238
Izdal Založba Primus
Avtor David R. Hamilton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Usoda proti svobodni volji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Usoda proti svobodni volj

Cena 19,90 €