V vrečki ni artiklov.
Usoda proti svobodni volji
Ste se že kdaj vprašali, zakaj se stvari dogajajo, kot se? So nekatere neizogibne?
V tej pionirski knjigi dr. David Hamilton razkriva znanstvene dokaze o tem:
• kako planeti in zvezde magnetno in simbolično vplivajo na naše življenje,
• kako odločitve naše svobodne volje nadvladajo gene,
• da je življenje po smrti resnično,
• da sami izberemo življenjske okoliščine, preden se rodimo.
Sile usode so uravnovešene z močjo svobodne volje. Rodimo se z globokim nezavednim spominom na življenje, ki smo si ga izbrali, preden smo se rodili, in ta »notranji zemljevid« nas vodi skozi življenje. Toda prav kot zemljevid mesta, ki nam lahko pokaže, katera pot je najboljša, nas ne more prisiliti, da bi krenili po njej. Od nas je odvisno, ali bomo sledili zemljevidu.
David Hamilton opisuje, kako z mislimi privabljamo tisto, na kar se osredotočamo. Navaja niz dokazanih načel, po katerih privabljamo natančno tisto, kar si želimo, pojasnjuje pa tudi, kako naj uporabimo to moč za oblikovanje usode človeštva.
Če želimo ustvariti svet, o kakršnem sanjamo in ga želimo našim otrokom, sklene David Hamilton, moramo sami postati čudež, kajti če želimo več ljubezni, prijaznosti, sočutja, velikodušnosti in odpuščanja, jih moramo najprej vnesti v svoje srce in um.
15765 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/s/usoda_proti_svobodni_volji.jpg 978-961-6804-37-0
19.9 EUR 2021-05-20 Zaloga: Na zalogi

Usoda proti svobodni volji

Usoda proti svobodni volji David R. Hamilton

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Sile usode so uravnovešene z močjo svobodne volje. Rodimo se z globokim nezavednim spominom na življenje, ki smo si ga izbrali, preden smo se rodili, in ta »notranji zemljevid« nas vodi skozi življenje. Toda prav kot zemljevid mesta, ki nam lahko pokaže, katera pot je najboljša, nas ne more prisiliti, da bi krenili po njej. Od nas je odvisno, ali bomo sledili zemljevidu. David Hamilton opisuje, kako z mislimi privabljamo tisto, na kar se osredotočamo. 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Usoda proti svobodni volji

ISBN 978-961-6804-37-0
Leto izdaje 2011
Število strani 238
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor David R. Hamilton

    Kategorije

O avtorju Usoda proti svobodni volji

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).