V vrečki ni artiklov.
Utrinki večnosti: Raziskovanje skupnih izkušenj smrti

Življenje po smrti

Prva knjiga v zgodovini, ki je kdaj koli raziskala fenomen 'skupnih izkušenj smrti'

Dr. Raymond Moody je v svojem klasičnem delu Življenje po življenju zbral primere ljudi, ki so bili že klinično mrtvi, pa so jih obudili nazaj v življenje in so tako naprej živeli življenje po smrti. Vpeljal je koncept izkušnje bližine smrti in korenito spremenil pogled na umiranje. Odkar je objavil uspešnico, ki je izšla v več milijonih izvodov, se je nanj obrnilo že na tisoče ljudi s svojimi resničnimi zgodbami. In tako je odkril nekaj novega, presenetljivega – skupno izkušnjo smrti.

Utrinki večnosti

Utrinki večnosti je prva knjiga, ki raziskuje neverjetne pripovedi zdravih ljudi, prijateljev in svojcev, ki so ob postelji umirajočih doživeli nekaj, česar si niso znali razložiti.

Odkrijte, kako so cele družine opazovale nenavadne vizije ali celo ljubljene osebe pospremile na pol poti do nebes.

Drugi pripovedujejo, kako so bili priča pregledom nad življenjem, kako so izvedeli stvari, ki jih o osebi, ki je kmalu zatem prešla na oni svet, niso vedeli ...

Dr. Moody kritično motri številne trenutne znanstvene teorije o izkušnjah bližine smrti. Če obsmrtne izkušnje sprožajo samo umirajoči možgani, kako jih lahko potemtakem doživlja še toliko in toliko popolnoma zdravih ljudi?

Prepričljivi dokazi govorijo sami zase, Utrinki večnosti pa vsem nam prinašajo upanje in tolažbo.

»Raziskovanje, kot ga dr. Moody predstavlja v svoji knjigi, bo poučilo marsikoga, pa tudi potrdilo, kar so nas učili zadnji dve tisočletji – da življenje po smrti je.« – ELISABETH KÜBLER-ROSS 

Ostale knjige o dušah in smrti najdete tukaj.

978-961-93560-0-5 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_12_8.jpg 978-961-93560-0-5
29.99 EUR 2020-06-12 Zaloga: Na zalogi

Utrinki večnosti: Raziskovanje skupnih izkušenj smrti

Utrinki večnosti: Raziskovanje skupnih izkušenj smrti Raymond A. Moody

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
Utrinki večnosti je prva knjiga, ki raziskuje neverjetne pripovedi zdravih ljudi, prijateljev in svojcev, ki so ob postelji umirajočih doživeli nekaj, česar si niso znali razložiti.
Cena: 29,99 €

Podrobnosti artikla Utrinki večnosti: Raziskovanje skupnih izkušenj smrti

ISBN 978-961-93560-0-5
Leto izdaje 2013
Število strani 242
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Annai Založništvo
Avtor Raymond A. Moody

O avtorju Utrinki večnosti: Raziskovanje skupnih izkušenj smrti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).