V vrečki ni artiklov.

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha Wayne W. Dyer

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
V knjigi V 21 dneh do notranjega miru in uspeha je opisana pot do sreče in pozitivno dejavnega življenja, ki se lahko začne le z notranjim mirom. 
 
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6804-73-8
Leto izdaje 2012
Število strani 139
Dimenzije 12,7 x 18,4
Avtor Wayne W. Dyer
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Srečno življenje in notranji mir

O avtorju

 

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

V slovenskem prevodu so doslej izšle njegove mednarodne uspešnice Verjemite in videli bosteVse, kar želite svojemu otrokuŽivljenje kot igraV 21 dneh do notranjega miru in uspeha in Ohranimo ravnovesje.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi