V vrečki ni artiklov.
V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

Preveč ljudi se odloči, da bodo člani anonimne črede, zato jih muči občutek obžalovanja, ki povečuje notranjo napetost. Človek postane jezen, zagrenjen in potrt. Ne najde odgovora na vprašanje, čemu se je sploh rodil in kakšna je njegova vloga na svetu. Pot do sreče in pozitivno dejavnega življenja pa se lahko začne le z notranjim mirom.

Misli

Vaše misli spremlja energija , zato je dobro, če se posvetite tistim mislim, ki vam dajejo moč. Kadar je vaša misel namenjena pripisovanju krivde drugim, ste oslabljeni. Ko pa se pomaknete k ljubezni in zaupanju do drugih, postanete močni. Ko spoznate da je tisto, o čemer razmišljate, vir vaše izkušnje resničnosti, boste začeli namenjati več pozornosti temu, kar razmišljate v danem trenutku. 

Eden od temeljnih ključev do uspeha in notranjega miru je, da si dovolite biti odprti za neskončno paleto možnosti v svojem življenju. Odpiranje uma za vse se sliši kot lahka naloga, dokler ne pomislite na to, koliko pogojevanja se je v vašem življenju že zgodilo, in na kolikšno količino vaših sedanjih misli so doslej že vplivali geografski položaji, versko prepričanje vaših prednikov, barva vaše kože, oblika vaših oči, barva vaših las, politična usmerjenost vaših staršev, vaša velikost, vaš spol, šole, ki so jih za vas izbrali skrbniki in poklici vaših prastarih staršev, če naj naštejem le nekatere izmed možnosti. Zato je zelo pomembna moč misli.

Wayne W. Dyer

Wayne W. Dyer je mednarodno priznan in priljubljen pisec in predavatelj s področja osebnostnega razvoja. Na Wayne State University je pridobil doktorat iz pedagoškega svetovanja, kasneje pa bil profesor na newyorški univerzi St. John. Pripadniki ga ljubkovalno imenujejo oče umetnosti motiviranja. Kljub težkemu otroštvu v sirotišnici in rejništvu je uspel premagati težave in izpolniti svoje sanje. Njegovo poslanstvo je še drugim pomagati rešiti se pasti samopomilovanja, jeze in malodušja ter odločno stopiti na pot osebnostne rasti in uspeha.

Wayne Dyer :

''Ne navežite se na ničesar,
a odprite srce vsemu.''

''S seboj in svetom ravnajte,
kakor da je že vse tako, kot bi si želeli.''

''Zaupajte, da ste del
Božanskega načrta.''

978-961-6804-73-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielpreview/preview7d80a30dea8962c7dfcd55be92d97d89.jpg 978-961-6804-73-8
17 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha Wayne W. Dyer

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
V knjigi V 21 dneh do notranjega miru in uspeha je opisana pot do sreče in pozitivno dejavnega življenja, ki se lahko začne le z notranjim mirom. 
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

ISBN 978-961-6804-73-8
Leto izdaje 2012
Število strani 139
Dimenzije 12,7 x 18,4
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Wayne W. Dyer

O avtorju V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

Wayne W. Dyer

Wayne W. Dyer

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Več o Wayne W. Dyer

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

Oglejte si tudi