Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

Na zalogi
SKU
978-961-6804-73-8
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €

V knjigi V 21 dneh do notranjega miru in uspeha je opisana pot do sreče in pozitivno dejavnega življenja, ki se lahko začne le z notranjim mirom

Dodaj na seznam želja

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

Preveč ljudi se odloči, da bodo člani anonimne črede, zato jih muči občutek obžalovanja, ki povečuje notranjo napetost. Človek postane jezen, zagrenjen in potrt. Ne najde odgovora na vprašanje, čemu se je sploh rodil in kakšna je njegova vloga na svetu. Pot do sreče in pozitivno dejavnega življenja pa se lahko začne le z notranjim mirom.

Misli

Vaše misli spremlja energija , zato je dobro, če se posvetite tistim mislim, ki vam dajejo moč. Kadar je vaša misel namenjena pripisovanju krivde drugim, ste oslabljeni. Ko pa se pomaknete k ljubezni in zaupanju do drugih, postanete močni. Ko spoznate da je tisto, o čemer razmišljate, vir vaše izkušnje resničnosti, boste začeli namenjati več pozornosti temu, kar razmišljate v danem trenutku. 

Eden od temeljnih ključev do uspeha in notranjega miru je, da si dovolite biti odprti za neskončno paleto možnosti v svojem življenju. Odpiranje uma za vse se sliši kot lahka naloga, dokler ne pomislite na to, koliko pogojevanja se je v vašem življenju že zgodilo, in na kolikšno količino vaših sedanjih misli so doslej že vplivali geografski položaji, versko prepričanje vaših prednikov, barva vaše kože, oblika vaših oči, barva vaših las, politična usmerjenost vaših staršev, vaša velikost, vaš spol, šole, ki so jih za vas izbrali skrbniki in poklici vaših prastarih staršev, če naj naštejem le nekatere izmed možnosti. Zato je zelo pomembna moč misli.

Wayne W. Dyer

Wayne W. Dyer je mednarodno priznan in priljubljen pisec in predavatelj s področja osebnostnega razvoja. Na Wayne State University je pridobil doktorat iz pedagoškega svetovanja, kasneje pa bil profesor na newyorški univerzi St. John. Pripadniki ga ljubkovalno imenujejo oče umetnosti motiviranja. Kljub težkemu otroštvu v sirotišnici in rejništvu je uspel premagati težave in izpolniti svoje sanje. Njegovo poslanstvo je še drugim pomagati rešiti se pasti samopomilovanja, jeze in malodušja ter odločno stopiti na pot osebnostne rasti in uspeha.

Wayne Dyer :

''Ne navežite se na ničesar,
a odprite srce vsemu.''

''S seboj in svetom ravnajte,
kakor da je že vse tako, kot bi si želeli.''

''Zaupajte, da ste del
Božanskega načrta.''

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6804-73-8
Leto izdaje 2012
Število strani 139
Dimenzije 12,7 x 18,4
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Wayne W. Dyer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:V 21 dneh do notranjega miru in uspeha
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

V 21 dneh do notranjega miru in uspeha

Cena 17,00 €