Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-6804-92-9
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 14,45 €
Prihranek 2,55 € (-15%)
Redna cena 17,00 €
Kdor želi zares (iz)vedeti, kdo je in zakaj je tu, ter je pripravljen na življenjski razcvet, bo v tej knjigi našel skrivne poti, možnosti za odstranitev omejujoče notranje navlake.
Dodaj na seznam želja
Kdor želi zares (iz)vedeti, kdo je in zakaj je tu, ter je pripravljen na življenjski razcvet, bo v tej knjigi našel skrivne poti, možnosti za odstranitev omejujoče notranje navlake. Oborožen s tem znanjem se bo naučil uresničiti svoje najbolj skrite sanje. Čas je! Ne bi brali te knjige, če ne bi bili pripravljeni na spremembo.
  • Vzroka za svoje težave ne smete iskati v izvirni travmi, temveč v pomenu, ki ste ga pripisali dogodku, in odzivu nanj, ki vas spremlja skozi čas.
  • Največji izziv je razumeti svoj odziv na nevšečnosti iz prejšnjih življenj, spremeniti mišljenje in osvoboditi se čustvenih bremen.
  • Povsem mogoče je odpotovati nazaj in spremeniti pomen katerega koli dogodka ter tako v času in prostoru ustvariti učinek padajočih domin, ki vam spremeni življenje.

Pot Denise Linn v duhovnost se je začela, ko jo je pri sedamnajstih ustrelil neznanec in je doživela obsmrtno izkušnjo. V trenutkih, ko so navzoči mislili, da je umrla, je uzrla drug svet in občutila globok notranji mir. Ta nenavadna izkušnja jo je najprej preusmerila k družinskemu izročilu - je potomka severnoameriških Indijancev -, pozneje pa je preučila še številne domorodske kulture po svetu. Postala je svetovno cenjena zdravilka, predavateljica in publicistka. Z možem in hčerko živi na posestvu Summerhill v kalifornijskem priobalnem vinorodnem območju.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6804-92-9
Leto izdaje 2013
Število strani 135
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Denise Linn
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

V 21 dneh do uvida v prejšnja življenja

Vroča cena 14,45 €
Prihranek 2,55 € (-15%)
Redna cena 17,00 €