V vrečki ni artiklov.
V drugo gre rado (trda vezava)

Andie Miller se veseli poroke z zaročencem Willom Spenserjem, zato želi potegniti črto pod preteklostjo in še posebej pod nekdanjim možem Northom Archerjem. Vendar ko ga obišče v njegovi odvetniški pisarni, da bi mu vrnila čeke za preživnino, jo North prosi za zadnjo uslugo: po smrti mrzlega bratranca je postal varuh sirot, ki sta spravili ob živce že tri varuške. North potrebuje nekoga, ki bo kos položaju, in prepričan je, da je Andie prava za to nalogo.

Carter in Alice se resnično izkažeta za pravi izziv, poleg tega se mora Andie nenehno boriti za avtoriteto z gospo Drobthinno, najbolj nemogočo gospodinjo na svetu. Miru ji ne da niti zaročenec, ki je prepričan, da jo želi North spet osvojiti. Andie res sanja o njem, odkar se je vselila v staro strašljivo hišo. Žal je ne preganjajo samo sanje o Northu, temveč tudi duhovi.

Zaplet je popoln, ko se na vratih pojavijo nekdanji svak, senzacij željna novinarka, ciničen strokovnjak za duhove in zlovoljna medijka, ki jim sledijo razjarjena nekdanja tašča, Andiejina vihrava mati in ljubosumni zaročenec. Ko se zdi, da ne bi moglo biti slabše, se na pragu prikaže North, ki v Andie vzbudi upanje na drugo priložnost. 

9789616887342 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/v/_/v_drugo_gre_1.jpg 9789616887342
34 EUR 2021-12-05 Zaloga: Na zalogi

V drugo gre rado (trda vezava)

V drugo gre rado (trda vezava) Jennifer Crusie

Andie Miller se veseli poroke z zaročencem Willom Spenserjem, zato želi potegniti črto pod preteklostjo in še posebej pod nekdanjim možem Northom Archerjem. Vendar ko ga obišče v njegovi odvetniški pisarni, da bi mu vrnila čeke za preživnino, jo North prosi za zadnjo uslugo: po smrti mrzlega bratranca je postal varuh sirot, ki sta spravili ob živce že tri varuške. North potrebuje nekoga, ki bo kos položaju, in prepričan je, da je Andie prava za to nalogo.Carter in Alice se resnično izkažeta za pravi izziv, poleg tega se mora Andie nenehno boriti za avto...
Cena: 34,00 €

Podrobnosti artikla V drugo gre rado (trda vezava)

ISBN 9789616887342
Leto izdaje 2013
Število strani 372
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Trda vezava
Izdal Meander
Avtor Jennifer Crusie

O avtorju V drugo gre rado (trda vezava)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).