Izšla je knjiga Kar mirno, katera vam bo s preverjenimi tehnikami pomagala zaustaviti tesnobo.   

V vrečki ni artiklov.

V nebesa in nazaj: Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji, nebesih, angelih in vrnitvi v življenje

V nebesa in nazaj: Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji, nebesih, angelih in vrnitvi v življenje dr. med. Mary Neal

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Priznano ameriško kirurginjo Mary Neal je med dopustom v Južni Ameriki usodna nesreča s kajakom pripeljala v nebesa – kjer je občutila Božji mir, radost in angele – in nato nazaj v zemeljsko življenje. V knjigi podrobno opisuje svoja občutja in okolje v nebesih, svoje pogovore z angeli in globok občutek žalosti, ki jo je prevzel, ko se je zavedela, da še ni prišel njen čas. Mary z nami deli pretresljivo izkušnjo sodobnega čudeža.
-25%
 

Vroča cena: 19,40 €

Prihranek: 6,50 € (25%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-94541-6-9
Leto izdaje 2019
Število strani 240
Dimenzije 13,5 x 21
Avtor dr. med. Mary Neal
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Življenje duš in reinkarnacija

O avtorju

   

Ortopedska kirurginja dr. med. Mary Neal je avtorica prve knjige iz seznama uspešnic New York Timesa, V nebesa in nazaj. Kot rezultat njenega obsežnega izobraževanja na področju medicine je bila Mary velik skeptik, preden se je utopila na reki v Južni Ameriki. Ta izkušnja je za vedno spremenila njen pogled na življenje. V času smrti je izkusila čisto božjo ljubezen in se naučila zaupati resnici v vseh božjih obljubah.

Kot gostja je nastopila v največjih televizijskih in radijskih oddajah, dokumentarcih in časopisnih člankih, svojo zgodbo in globoke uvide pa je delila z ljudmi po vsem svetu.

V upanju, da bodo njena opazovanje in praktični nasveti pomagali tudi drugim razviti zaupanje, zaradi katerega bodo živeli izpolnjujoče življenje, je napisala svojo drugo prodajno uspešnico, 7 lekcij iz nebes.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi