Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

V šoli je lepo, ker igramo se lahko

V šoli je lepo, ker igramo se lahko je zbirka didaktičnih nalog in iger, ki jih bodo z veseljem sprejele učiteljice in vzgojiteljice v prvem triletju osnovne šole. Knjiga združuje igro in delo in učencem ponuja sproščene poti k znanju. 

Dodaj na seznam želja

Učenje

V šoli je lepo, ker igramo se lahko je zbirka didaktičnih nalog in iger za učenje, ki jih bodo z veseljem sprejele učiteljice in vzgojiteljice v prvem triletju osnovne šole. Knjiga združuje igro in delo, in učencem ponuja sproščene poti k znanju.

Avtorica je izbrala prijetne oblike dela, ki omogočajo opismenjevanje ob nazornih in poznanih predmetih in v znanih okoljih. V teh okoljih otrok posluša ali pripoveduje ob slikovnem gradivu, prepoznava glasove, jih povezuje s črko in sestavlja besede. Učenci asociativno povezujejo prvi glas v besedi in sliko, poiščejo slike, ki se začenjajo z določeno črko, razlikujejo začetne glasove, glasovno analizirajo besede, postavljajo črke v pravilno zaporedje, povezujejo besede in ustrezne slike, opisujejo slike, iščejo rešitve, ki lahko vodijo tudi v nove dejavnosti. Ob tem pa se s sošolci igrajo različne didaktične igre. Vedra oblika dela je otrokom najbližja, saj upošteva njihov način razmišljanja in domišljijo. Pot učenja je sproščena in vodi k uspehu...

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6501-95-X
Leto izdaje 2005
Število strani 24
Dimenzije 21,5 x 29,6
Vezava Trda
Izdal Grlica
Avtor Tatjana Kokalj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:V šoli je lepo, ker igramo se lahko
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

V šoli je lepo, ker igramo se lahko

Cena 10,43 €