V vrečki ni artiklov.

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fi zike. Njegove knjige o transurfi ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža. 

Vadim Zeland

Biografija Vadima Zelanda je zelo nejasna. Vadim Zeland živi v tajnosti, komunikacija z bralci se odvija izključno prek uradne spletne strani založnika njegovih knjig. Vadim Zeland je precej skrivnostna oseba.

O sebi je Vadim Zeland zapisal: »Star sem štirideset. Pred razpadom Unije sem se ukvarjal z raziskavami na področju kvantne fizike, potem - računalniške tehnologije, zdaj - knjig. Živim v Rusiji. Narodnost - ruska, natančneje četrtina estonskih. Vendar ostalo nima nobenih vrednosti, kot vse.«

Transurfing realnost - izraz, ki ga je skoval Vadim Zeland. Tako Vadim Zeland  imenuje način nadzora lastnega življenja. Po teoriji avtorjevega življenja - je zrcalna podoba njegovega človeškega sveta. Vadim Zeland pravi, da ni bil avtor transurfinga realnosti. To starodavno znanje mu je dal skrivnostna oseba, ki jo imenuje Rangerji.

V redkem intervjuju Vadim Zeland odgovarja glede transurfinga realnostitransurfing realnosti je nešpekulativna doktrina in praktična tehnologija nadzora resničnost. To znanje mu je prišlo iz prostora različic - informacijskega polja, kjer so vsa spoznanja in odkritja.

Vadim Zelnad se je na račun svojih privržencev (učencev) izrazil povsem konkretno - poučevati ali izvajati seminarje in delavnice se mu ne zdi potrebno. Vse je v knjigah - jasno in konkretno.

Vadim Zeland v svoji knjigi pravi: "... Torej, rekel bi, da to znanje - ni za vsakogar, in vsi ga niso pripravljeni sprejeti, ker se transurfing realnosti ne ujema v njihov vsakdan."

Knjige so napisane v preprostem in zabavnem slogu. V tej seriji knjig gre za vprašanje zelo nenavadnih in nevsakdanjih stvari. V nekem trenutku nas to samo šokira in prisili, da ponovno razmislimo o našem notranjem svetu resničnosti.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani