Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vaje pred ogledalom

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789616950688
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €

Najučinkovitejše afirmacije so tiste, ki jih izrečemo na glas, ko stojimo pred ogledalom in si zremo globoko v oči. Ogledalo namreč odseva občutke, ki jih gojimo o sebi. Jasno nam pokaže, na katerih področjih potrebujemo spremembe, če želimo živeti radostno in celovito.

Dodaj na seznam želja

Vaje pred ogledalom

Zelo pomembna je ljubezen do sebe. Vaje pred ogledalom vam lahko pomagajo vzpostaviti najpomembnejši odnos v življenju – odnos s samim seboj.

Priznana predavateljica, učiteljica metafizike in avtorica številnih knjižnih uspešnic Louise L. Hay je na podlagi svojega priljubljenega videotečaja 'Kako se imeti rad' razvila še 21-dnevni tečaj vaj pred ogledalom in o njem izdala knjigo. 

V knjigi Vaje pred ogledalom svoje bralce popelje poglavje za poglavjem, dan za dnem, skozi tritedenski tečaj vaj, s katerimi se bodo naučili čutiti ljubezen do sebe.

Med prebiranjem vaj boste ugotovili, da gre v teoriji za zares preproste vaje, zaplesti pa se zna šele v praksi.

Ni jih namreč veliko med nami takšnih, ki bi zlahka sedli pred ogledalo in se soočili s samim seboj. Za večino nas je ogledalo prej sovražnik kot prijatelj.

Louise obljublja, da vas bo, v kolikor boste njenemu tečaju sledili, naučila, da se pričnete odobravati in podpirati tudi v težkih časih. Z vajami pred ogledalom boste razvili pristno ljubezen in uspeli navezati globji in prijetnejši odnos do sebe.

V nadaljevanju za pokušino povzemamo vajo pred ogledalom, s katero Louise L. Hay začenja svoj 21-dnevni tečaj:

  • 1. Stopite pred ogledalo v kopalnici ali sedite predenj.
  • 2. Poglejte si v oči.
  • 3. Globoko vdihnite in na glas izrecite naslednje Louisine afirmacije: »Rada bi, da bi mi bila všeč. Zares bi se rada naučila, kako naj te imam rada. Potrudiva se in se pošteno pozabavajva.«
  • 4. Še enkrat globoko vdihnite in recite: »Učim se, kako naj mi boš zares všeč. Učim se, kako naj te imam zares rada.«

Louise L. Hay

Louise L. Hay (1926 - 2017) nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju je pomagala neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih je govorila o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« je veljala za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v 70. letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali pa so jih v 33 državah. Bila je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950688
Leto izdaje 2016
Število strani 159
Dimenzije 12,7 x 18,4
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Louise L. Hay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vaje pred ogledalom
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vaje pred ogledalom

Cena 17,00 €