Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vaje za hrbtenico brez bo

Na zalogi
SKU
978-961-94248-4-1
Dodaj v primerjavo
Cena 23,90 €

Avtorici v tem prenosnem priročniku za izboljšanje telesne drže predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine.

Dodaj na seznam želja

Vaje za hrbtenico

Spremenite svoje življenje in zaživite brez bolečin!

Inštruktorici pilatesa Lora in Nikki sta vodilni v svoji panogi. Tisočim sta uspešno pomagali zmanjšati bolečine v hrbtu. Kako? Z gibanjem.

Lora in Nikki v tej svetovni uspešnici predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine. Izvedeli boste, kako telesna drža vpliva na vaše telo in čustva, odkrili dejavnosti, s katerimi boste vzravnali hrbtenico in omilili bolečine v vratu in križu, ki so posledica preobremenjenih mišic, ter ugotovili, kakšna je vaša naravna drža.

Vaje za hrbtenico brez bolečin nosite s sabo in vedno boste imeli pri roki nasvet strokovnjaka, razumljive prikaze, tehnike za izboljšanje drže in dihalne vaje, s katerimi boste dobro držo tudi ohranjali.

V knjigi boste našli vaje za:

  • dom: z zavednimi gibi opravite vaje kar med domačimi opravili
  • službo: z vajami, ki jih lahko opravljate v pisarni, si pomagajte tudi na delovnem mestu
  • na poti: s pomočjo vaj boste povsod polni energije, vaša drža pa bo vzravnana

Nikoli ni prepozno za izboljšanje drže. S to knjigo se boste pravilno gibali ves dan, vsak dan.

Kako sedimo za pisalno mizo?

Dolge ure dela za pisalno mizo terjajo davek na vašem telesu. Brez pravilne drže in ergonomije okolja vas bodo verjetneje mučili glavoboli, bolečine v vratu in hrbtenici, zakrčenost upogibalk kolka in zadnjih stegenskih mišic ter splošna togost. Poskrbite, da med delom ohranjate pravilno držo in povečali boste svojo dnevno storilnost.


»Osvežujoče je brati knjigo z jasnimi prikazi vaj, ki jih lahko opravimo kjer koli in kadar koli. Z njeno pomočjo boste preobrazili svoje telo in se znebili bolečin. Jasno vam bo predstavila, kako izboljšati telesno držo, z njo pa zdravje in življenje. Vaje za hrbtenico brez bolečin bom zagotovo priporočila vsem svojim prijateljem in strankam.« --Catherine Chevalier, izvajalka metode EFT

»Kot osteopatinja vem, da zdravljenje poteka od znotraj. Večina bolnikov, ki jih srečujem pri svojem delu, živi dejavno in stresno, kar jim preprečuje, da bi spoznali pravi vzrok svojih bolečin. Lora in Nikki v priročniku predstavljata življenjski slog, ki temelji na gibanju in zdravem načinu odpravljanja težav, povezanih z držo, kar vodi do predihanega, gibljivega, prilagodljivega, močnega in s tem tudi zdravega telesa. Knjigo bom priporočila vsem svojim bolnikom. Z njeno pomočjo si bodo povrnili zdravje.« --Diane Cable, doktorica osteopatije, integrativne medicine, kranialne osteopatije


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94248-4-1
Leto izdaje 2017
Število strani 160
Dimenzije 13,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Lora Pavilack, Nikki Alstedter
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vaje za hrbtenico brez bolečin
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vaje za hrbtenico brez bo

Cena 23,90 €