Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vaša največja moč

Na zalogi
SKU
978-961-94443-5-1
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €

Vsakodnevno sprejemamo številne odločitve, njihova vsota pa določa naše življenjsko stanje. Naše odločitve določajo, ali smo del družbene bolezni ali instrument rešitev, ki bodo pomagale narediti svet boljši prostor za življenje.

Dodaj na seznam želja

J. Martin Kohe, avtor knjige, Vaša največja moč, vam v svoji knjigi razkriva skrivnost, ki vam bo pomagala najti duševni mir, srečo, dobro zdravje in uspeh.

Z branjem in uporabo navdihujočih knjig za samopomoč se je izboljšalo že na milijone življenj. Kohe je porazdelil nauke iz knjig Z idejo do bogastva in Zakon uspeha, da bi pridobil znanje, ki bi njemu in drugim pomagalo postati boljša oseba in živeti uspešno življenje.

Naj vas majhnost te knjige ne zavede. Vaša največja moč je dragocena motivacijska knjiga za tiste, ki želijo prebrati, preučiti in uporabiti sporočilo. Odločitev je vaša.

Vaša največja moč je lahko berljiva knjiga, ki vam lahko pomaga pri pripravi na boljše življenje – življenje, o katerem večina ljudi le sanja, vendar pa si ga nikoli ne uspe ustvariti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94443-5-1
Leto izdaje 2021
Število strani 70
Vezava Mehka
Izdal Bogati očka
Avtor J. Martin Kohe
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vaša največja moč
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vaša največja moč

Cena 17,00 €