Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vaša neskončna moč obogateti

Na zalogi
SKU
9789616468985
Dodaj v primerjavo
Cena 17,90 €

Vaša neskončna moč obogateti je zgodnejše delo s področja odkrivanja moči miselne naravnanosti in podzavestnega uma. Kot pravi avtor, misel vlada svetu, in vsaka porojena misel ima možnost manifestacije v materialnem svetu.

Dodaj na seznam želja

Joseph Murphy

Joseph Murphy govori o različnih vidikih obilja in podaja razumljive in premišljene metode, ki vodijo k zavedanju in doseganju bogastva. To je vsem na voljo in ga vsak človek nosi v sebi, potrebno je le razumevanje delovanja podzavestnega uma, ki nam pomaga pri odkrivanju lastnih ustvarjalnih moči.

»Živimo v vesolju zakonitosti in reda, kjer so vsi dogodki, okoliščine in vse naše izkušnje podvržene načelom in zakonitostim. Povsod je navzoč neomajni zakon vzroka in posledice. Znanost bogatenja temelji na zakonu prepričanja.« 

S svojimi raziskovanji in nauki je dr. Joseph Murphy eden najpomembnejših osebnosti na področju raziskovanja človeškega potenciala in začetnik pisanja knjig s področja samopomoči in osebnostne rasti. Zavzemal se je za združevanje metafizičnega, duhovnega in pragmatičnega načina mišljenja in življenja. Napisal je več kot trideset knjig. Pri naši založbi je izšla tudi njegova uspešnica Moč vaše podzavesti, ki je že tretjič ponatisnjena.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616468985
Leto izdaje 2019
Število strani 132
Dimenzije 15,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal VBZ
Avtor Joseph Murphy
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vaša neskončna moč obogateti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vaša neskončna moč obogateti

Cena 17,90 €