V vrečki ni artiklov.

Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu

Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu Marijan Muršič

Knjiga je plod večletnega dela bioterapevta iz šole Marjana Ogorevca in je pisana za samopomoč in samozdravljenje duše na delovnem mestu, kajti duša za razliko od razdvojene osebnosti ve, kaj hoče. Ljudje na delovnem mestu preživijo največji del svojega življenja, zato je za njihovo zdravje zelo pomembno, kako delajo in ne toliko, kaj delajo. Avtor je spremljal in povezoval vzroke za nastanke bolezni, ne samo posameznikov temveč celotnega kolektiva in družbe.
 
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6817-28-8
Leto izdaje 2010
Število strani 384
Dimenzije 17,0 x 23,5
Avtor Marijan Muršič
Vezava Ne
Izdal Pivec
Kategorija Duhovnost v leposlovju

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Marko LAPAN

Objavljeno 30.07.2014

Knjiga me je intuitivno pritegnila po naslovu, in

Knjiga me je intuitivno pritegnila po naslovu, in tudi po lepi naslovnici in nisem se zmotil, kajti vsebina se mi zdi res NEPRECENLJIVA! Ko sem svoj izvod knjige prebral, sem za to znižano ceno kupil še 2 dodatna izvoda in oba podaril dvema poznanima osebama, ki mislim, da bi jima zaradi zdravstvenih težav in fobij, prišli življenjski nasveti iz knjige zelo prav.

Avtor Marijan nam je v knjigi na podlagi šole njegovega učitelja Marjana Ogorevca in svojih lastnih življenskih izkušenj ob ukaželjnem življenju in zdravljenju svojih pacientov podal toliko KORISTNIH ŽIVLJENJSKIH NASVETOV, ki jih v življenju nikjer ne moreš sam prepoznati, in ti jih nihče ne pove, oz.ne nauči. Zato ocenjujem, da se vrednost življenjskih naukov v knjigi ne more meriti s ceno knjige in bi bila lahko vredna vsaj par sto EUR-ov, ali kot se je sedaj moderno izraziti - NEPRECENLJIVE vrednosti!

Toplo priporočam, ni samo za zdravljenje na delovnem mestu ampak za celostno zdravljenje duha, psihe, duše in telesa vsakega posameznika v današnjih časih življenja! Zato, ker nas teh stvari v življenju nihče ne nauči, moramo nič kolikokrat ponavljati svoje življenske lekcije in se tolikokrat rojevati v krogu reinkarnacije, ali nekateri zbolevati, ker ne vedo... Zato odprimo svoje oči ko prisluhnemo tem dobronamernim lekcijam v poučnem čtivu iz prakse.

Oglejte si tudi