V vrečki ni artiklov.
Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu
Knjiga je plod večletnega dela bioterapevta iz šole Marjana Ogorevca in je pisana za samopomoč in samozdravljenje duše na delovnem mestu, kajti duša za razliko od razdvojene osebnosti ve, kaj hoče. Ljudje na delovnem mestu preživijo največji del svojega življenja, zato je za njihovo zdravje zelo pomembno, kako delajo in ne toliko, kaj delajo.
Avtor je spremljal in povezoval vzroke za nastanke bolezni, ne samo posameznikov temveč celotnega kolektiva in družbe. V knjigi se prepletajo njegova osebna razmišljanja in članki, ki jih je v letih 2005 do 2010 objavljal v internem glasilu ZMLETO Zavarovalnice Maribor. Pozoren bralec bo spoznal, kako padajo maske, kako padajo vloge, kako padajo namišljene elite, kako padajo zunanje podobe in oblike naših iluzij, in kako današnja civilizacija v skladu z doktrino ustvarja nezdrava delovna mesta, nezdrave medsebojne odnose, kako proizvaja nezdravo hrano, odvisnosti, in da generira bolne ljudi.
Da pomanjkanja etike, morale in vzgoje niti ne omenjamo. Avtor je prepričan, da potrebujemo prebujenje duše, notranji mir, radost in lepoto življenja, ki izhajajo iz notranje biti in dobrega vsakega človeka ali vsakega bitja.
978-961-6817-28-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/preview9e7c21200c1805a58c4bd88f191092bf.jpg 978-961-6817-28-8
25 EUR 2021-04-26 Zaloga: Na zalogi

Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu

Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu Marijan Muršič

Knjiga je plod večletnega dela bioterapevta iz šole Marjana Ogorevca in je pisana za samopomoč in samozdravljenje duše na delovnem mestu, kajti duša za razliko od razdvojene osebnosti ve, kaj hoče. Ljudje na delovnem mestu preživijo največji del svojega življenja, zato je za njihovo zdravje zelo pomembno, kako delajo in ne toliko, kaj delajo. Avtor je spremljal in povezoval vzroke za nastanke bolezni, ne samo posameznikov temveč celotnega kolektiva in družbe.
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu

ISBN 978-961-6817-28-8
Leto izdaje 2010
Število strani 384
Dimenzije 17,0 x 23,5
Vezava Ne
Izdal Založba Pivec
Avtor Marijan Muršič

O avtorju Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Marko LAPAN

Objavljeno 30.07.2014

Knjiga me je intuitivno pritegnila po naslovu, in

Knjiga me je intuitivno pritegnila po naslovu, in tudi po lepi naslovnici in nisem se zmotil, kajti vsebina se mi zdi res NEPRECENLJIVA! Ko sem svoj izvod knjige prebral, sem za to znižano ceno kupil še 2 dodatna izvoda in oba podaril dvema poznanima osebama, ki mislim, da bi jima zaradi zdravstvenih težav in fobij, prišli življenjski nasveti iz knjige zelo prav.

Avtor Marijan nam je v knjigi na podlagi šole njegovega učitelja Marjana Ogorevca in svojih lastnih življenskih izkušenj ob ukaželjnem življenju in zdravljenju svojih pacientov podal toliko KORISTNIH ŽIVLJENJSKIH NASVETOV, ki jih v življenju nikjer ne moreš sam prepoznati, in ti jih nihče ne pove, oz.ne nauči. Zato ocenjujem, da se vrednost življenjskih naukov v knjigi ne more meriti s ceno knjige in bi bila lahko vredna vsaj par sto EUR-ov, ali kot se je sedaj moderno izraziti - NEPRECENLJIVE vrednosti!

Toplo priporočam, ni samo za zdravljenje na delovnem mestu ampak za celostno zdravljenje duha, psihe, duše in telesa vsakega posameznika v današnjih časih življenja! Zato, ker nas teh stvari v življenju nihče ne nauči, moramo nič kolikokrat ponavljati svoje življenske lekcije in se tolikokrat rojevati v krogu reinkarnacije, ali nekateri zbolevati, ker ne vedo... Zato odprimo svoje oči ko prisluhnemo tem dobronamernim lekcijam v poučnem čtivu iz prakse.

Vdihi - skrivnosti samozdravljenja na delovnem mestu

Oglejte si tudi