Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vdihni življenje s polnimi pljuči

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610700487
Dodaj v primerjavo
Cena 27,99 €

'Vdihni življenje s polnimi pljuči' je prva knjiga na svetu, ki daje na vpogled vse trike in nasvete, ki jih za boljše psihično in fizično zdravje, odlično formo ter lep izgled uporabljajo profesionalni pevci. Ta zbrana znanja lahko koristijo vsakomur!

Dodaj na seznam želja

V knjigi je dvajset let avtoričinih izkušenj, znanja pridobljenega od vrhunskih zdravnikov, strokovnjakov in pedagogov iz različnih držav. Predstavlja vam tudi unikatno Rusko dihalno telovadbo (knjiga vsebuje slike), ki ji je pred nekaj leti ponesla življenje in kariero na čisto nov nivo. Prav tako knjiga vsebuje veliko zanimivih nasvetov glede prehrane in superživil, odnosa do gibanja, hitrih ukrepov pri virozah, lepotne skrivnosti, življenjsko filozofijo, uravnavanja psihe ... Vse povezano z osebnimi zgodbami, napisano dobrohotno in s humorjem.

V knjigi je prvič v Sloveniji predstavljena znamenita Ruska dihalna telovadba, po metodi Aleksandre Strelnikove. Metoda ima certifikat Ruskega ministrstva za zdravje in je klinično testirana. Zelo pomaga pri dvigu imunskega sistema, izboljšanju ravni življenjske energije, spancu ter zdravi in blaži številne bolezni. Izvorno je bila zamišljena za operne pevce. Danes jo v Rusiji radi uporabljajo tudi igralci in učitelji, oz. vsi, ki veliko uporabljajo glas. Celotna vadba in vse osnovne vaje so opisane podrobno, dodane so tudi fotografije.

Drugi del knjige je posvečen praktičnim nasvetom za zdravo telo in močno psiho, ki se se jih je Manca Izmajlova kot profesionalna pevka skozi dvajset let naučila od različnih strokovnjakov po svetu. Koristijo lahko vsakomur. Vse skupaj je srčno prepredeno z osebnimi zgodbami. Na 200 straneh. Knjigo je uredila in lektorirala Ifigenija Simonović ter zanjo tudi napisala tekst na zadnji platnici.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610700487
Leto izdaje 2021
Število strani 202
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Manca Izmajlova
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vdihni življenje s polnimi pljuči
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vdihni življenje s polnimi pljuči

Cena 27,99 €