Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Velika knjiga iger v pravljičnem svetu

Na zalogi
SKU
9789612615352
Dodaj v primerjavo
Cena 19,99 €

Fantastična knjiga, s katero si boste krajšali mrzle jesenske in zimske dneve.

Dodaj na seznam želja

Igre

Velika knjiga iger za mlade in mlade po srcu. V njej se skriva 8 različnih brezčasnih namiznih iger, ki so postavljene v svet pravljic, ki jih vsi poznamo, in pospremljene s čudovitimi ilustracijami.
»Človek ne jezi se« boste tako odigrali v deželi Nije v družbi Petra Pana, »tri v vrsto« ob pomoči Janka in Metke, »kače in lestve« pa z Alico v čudežni deželi. 

OPOZORILO! Ta knjiga te lahko popelje v čarobni svet, kjer živijo čarovnice, duhovi, govoreče živali in otroci, ki ljubijo pustolovščine. Lahko izbiraš med tem, da se pretvarjaš, da si eden izmed njih, ali pa jih izzoveš na dvoboj. Naj bo tako ali drugače, z osmimi namiznimi igrami, ki jih najdeš v tej knjigi in veljajo za najpriljubljenejše vseh časov, se boš zelo zabaval! Ne glede na to, ali bi raje igral igro gosi v Mavglijevi džungli, igro kače in lestve v čudoviti Aličini čudežni deželi, tri v vrsto z Jankom in Metko ali pa igro človek ne jezi se v deželi Nije s Petrom Panom, je vse, kar moraš storiti, da lahko začneš igrati, to, da iztrgaš žetone in figurice iz zadnje strani in jih postaviš na igralno površino. Zdaj pa vrži kocko in uživaj!

Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612615352
Leto izdaje 2020
Število strani 18
Dimenzije 36,0 x 27,0
Vezava Kartonka
Izdal Didakta
Avtor Anna Láng
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Velika knjiga iger v pravljičnem svetu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Velika knjiga iger v pravljičnem svetu

Cena 19,99 €