Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Velika tekaška knjiga - Vse, kar morate vedeti o teku - mv

Na zalogi
SKU
978-961-274-189
Dodaj v primerjavo
Cena 33,00 €
Domišljeni tekaški vodnik, ki so ga nemško govoreči tekači okronali za biblijo za rekreativne in profesionalne športnike, teoretično in praktično povzema najnovejša dognanja na tekaškem področju.
Dodaj na seznam želja

Herbert Steffny, nekdaj najboljši nemški maratonec in cenjen tekaški trener, med platnice knjige suvereno preliva svoje večdesetletne izkušnje tekmovalca svetovnega razreda, tekaškega trenerja, vodje tekaških seminarjev in diplomiranega biologa.

Domišljeni tekaški vodnik, ki so ga nemško govoreči tekači okronali za biblijo za rekreativne in profesionalne športnike, teoretično in praktično povzema najnovejša dognanja na tekaškem področju. Priročnik je namenjen tako začetnikom, rekreativnim in gorskim tekačem kot polmaratoncem, maratoncem in ultramaratoncem, Steffny pa spodbuja in usmerja tudi tekaške načrte otrok, mladostnikov in starejših navdušencev.

Avtor na 408 straneh ponudi vrsto strokovnih spoznanj o opremi, učenju teka, treningu, motivaciji, prehrani in zdravstvenih vidikih teka. Dejstva dopolnjujejo podrobni načrti tekaških treningov, preglednice in grafi ter številne fotografije in koristni nasveti. V Veliki tekaški knjigi je najti tudi številne teste – zanimive tako za začetnike kot za profesionalne tekače –, na temo zdravja, kondicije, gibljivosti in moči. Praktični vodnik zaokrožajo slikoviti eseji s tekaško tematiko in intervjuji z navdihujočimi hitronogimi.

Po podatkih spletne knjigarne Amazon knjiga spada med uspešnice med 600 tekaškimi knjigami. Na tisoče tekačev se je s pomočjo napisanih in preizkušenih tekaških treningov naučilo teči ali postavilo svoje osebne rekorde v malem maratonu ali maratonu. To ne velja le za rekreativce, temveč tudi za vrhunske tekače in triatlonce. Prav tako številni starejši tekači uspešno trenirajo po t. i.Steffnyjevem sistemu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-274-189-1
Leto izdaje 2013
Število strani 408
Dimenzije 17,0 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Sanje
Avtor Herbert Steffny
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Velika tekaška knjiga - Vse, kar morate vedeti o teku - mv
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Velika tekaška knjiga - Vse, kar morate vedeti o teku - mv

Cena 33,00 €