Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789619405321
Dodaj v primerjavo
Cena 34,90 €

Knjiga Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta lahko še mnogim iščočim pokaže pot v globino duše – v kraljestvo notranjosti, ki je naša resnična domovina.

Dodaj na seznam želja

Kozmični nauki

Citat iz knjige: »O, glejte, to je za ljudi čas, ki ne bo nikoli več prišel. Absolutni zakon, dan iz neposrednega izvira, Bog, odkriva vašo resnično Bit, vašo duhovno dediščino, da bi polagoma vedeli in spoznali, da ste resnično otroci Najvišjega.«

V mogočnem časovnem preobratu, v katerem živimo, Duh resnice izliva vso obilje Njegove resnice v ta svet. Zdaj je Duh resnice, Kristus, uresničil, kar je kot Jezus iz Nazareta napovedal: »Ko pa bo prišel Božji Duh resnice, vas bo popeljal v vso resnico.«

Prišel je po Preroški Besedi, po Gabriele, Njegovi prerokinji učiteljici in poslanki. Vsa resnica, kolikor jo je možno obrazložiti s tridimenzionalnimi besedami, je Absolutni zakon Boga. Po Božji prerokinji je Kristus leta 1991 razodel Absolutni zakon, ki je zapisan v tej knjigi.

Kozmični nauki iz Absolutnega zakona nas spomnijo na to, kdo v resnici smo. Dajo nam slutiti našo pravo Bit, ki se glasi: V vsakem od nas je v globini duše absolutno, samostojno in nesebično bitje. Absolutni zakon je izvor naše prave Biti in naš cilj kot človeka in duše.

Ta knjiga je mogočen duhovni učbenik. Vsebuje velike kozmične nauke, najvišja razodetja Kristusa Boga, ki nam pokažejo pot k naši duhovno-božanski dediščini, v večni zakon ljubezni do Boga in bližnjega.

Kozmični nauki in dodane razlage Gabriele so v drugem delu knjige. To so razlage, kako lahko ljudje te kozmične nauke uporabimo v vsakdanjiku. Vsebina knjiga prime za roko vsakogar, ki bi se rad dal voditi Duhu Resnice.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619405321
Leto izdaje 2018
Število strani 887
Dimenzije 17,0 x 22,5
Vezava Trda
Izdal Založba Beseda
Avtor Gabriele Wittek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Veliki kozmični nauki Jezusa iz Nazareta

Cena 34,90 €