Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Verjamem v drugačne sanje

Na zalogi
SKU
9789617060423
Dodaj v primerjavo
Cena 26,00 €

Zgodba o resnični deklici, ki vabi k odkrivanju osebne moči za sanjalce vseh starosti.  Knjiga o posebni moči deklice Niki je namenjena vsem nam.

Dodaj na seznam želja

Sanje

Res drugačna slikanica, ki nas z močnim sporočilom in s skrbno zastavljenimi podobami usmeri k odkrivanju naših želja in nakazuje pot novih možnosti.

Spodbuja, da otroci in odrasli temu posvetimo kolikor le moremo veliko pozornosti: nekega dne se lahko z zaupanjem tja odpravimo in na pot povabimo še vse, ki so nam dragi.
Pravljica odpira pomembno možnost: Sanje se lahko uresničijo. In vabi: Ustvari pot do zvezd in svoje drugačne sanje tudi ti!

Čisto posebna pravljica po RESNIČNI zgodbi družine, ki bije težke bitke življenja in premaguje premnoge izzive. A kljub vsemu ali pa ravno zato, VERJAME V DRUGAČNE SANJE in sledi svojemu srcu.

Na tej poti se je družinica preselila iz Slovenije, dežele, ki v svojem imenu nosi ljubezen, v Novo Zelandijo, deželo dolgega belega oblaka.

Skrivnost osebne moči jim razkriva njihova deklica Niki, ki ima zelo redko diagnozo in številne dnevne izzive, a hkrati nepredstavljivo čarobnost.

Zdaj ima na drugem koncu sveta svoj dom blizu morja, ljubeča starša ter bratca in sestrico. In svoje zvezdice.

POSEBNOST: 2 pravljici v 1:

PRVIM BRALCEM SE BO DOMIŠLJIJA PREBUDILA ŽE OB PREBIRANJU KRATKIH STAVKOV Z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI!

Čarobnosti zgodbe pa se v polnosti prepustimo ob prebiranju celote v malih tiskanih črkah – za že bolj spretne bralke in bralce, mamice, atije, velike bratce in sestrice, dedije in babice ter vse tiste, ki prebirajo knjigo mlajšim.

POSEBNOST: KATERA PA JE TVOJA NAJSVETLEJŠA ZVEZDA?

Izjemni zgodbi slikanice je ob koncu dodanih kar nekaj presenečenj, s katerimi Deklica vabi, da svojo najsvetlejšo zvezdo ustvariš tudi ti.

Eden od zvezdnih odlomkov iz slikanice:

„Takrat jih je Deklica zagledala: njene zvezdice, ki jih je tako zelo rada opazovala, so jo ljubeče dvignile in jo igrivo ponesle višje in višje. RAZPELA JE ROKE IN SE PREPUSTILA LAHKOTNOSTI. ZAČUTILA JE SVOJO POSEBNO MOČ.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060423
Leto izdaje 2021
Število strani 42
Dimenzije 23,0 x 23,0
Vezava Trda
Izdal Chiara
Avtor Alja Pak Storjak
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Verjamem v drugačne sanje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Verjamem v drugačne sanje

Cena 26,00 €