Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Verjemi vase

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610150855
Dodaj v primerjavo
Cena 9,99 €

Darilna knjiga z navdihujočimi citati znanih osebnosti.

Dodaj na seznam želja

Misli

Čudoviti knjižici, polni prelepih misli najrazličnejših osebnosti iz vseh mogočih svetov ustvarjanja, imata obilo skupnega: v obeh je namreč zbranih toliko navdihujočih misli, da ju je preprosto vredno imeti ves čas kje na dosegu roke.

V knjižici Verjemi vase so vsa sporočila osnovana na misli, da ni nikdar vredno obupati in da je treba zaupati najpomembnejši osebi na tem svetu – nam samim. Če si bomo (za)upali, nam bodo dani najlepši uvidi in zmožni bomo storiti tisti prvi, »usodni« korak, ki nas popelje na pot uspeha. Tako preprosto, da je to? Da, nam v svojih mislih, med katerimi je obilo tudi na moč duhovitih in poživljajočih, razodevajo osebnosti, ki jim je v življenju že uspel veliki met.

In kaj še pomaga poleg zaupanja vase? Vsekakor pozitivne misli. V knjižici s tem naslovom že takoj na začetku izvemo, da »vsak dan prinaša priložnost, da vdihneš, sezuješ čevlje in zaplešeš«. Kajti treba je izkoristiti vse tisto, kar nam ponuja življenje, saj »nič ni tako vznemirljivo, kot je potovanje iz teme v svetlobo, iz »Ne morem« v »Zmorem«.

Navdihujoče in ohrabrujoče branje, primerno za vse priložnosti in vse starosti!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610150855
Leto izdaje 2020
Število strani 144
Dimenzije 11,3 x 17,3
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Helen Exley
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Verjemi vase
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Verjemi vase

Cena 9,99 €