Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Versy akvamarin

Ni več v prodaji
SKU
4654564654456436
Vroča cena 43,70 €
Prihranek 10,90 € (-19.96%)
Redna cena 54,60 €

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Akvamarina na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino.

Dodaj na seznam želja

Akvamarin

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Akvamarina na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Ime kristala je izpeljanka iz besed latinsko-italijanskega izvora aqua-marina. Akvamarin velja za kamen, ki ščiti ribiče in mornarje in skrbi za varno plovbo. Danes varuje vse, ki plujejo ob, na ali blizu vode. Zato se ga pogosto nosi kot talisman.

Pravijo, da akvamarin kamen večne sreče in mladosti, je pa tudi kamen poguma. Spodbuja nas, da dokončamo začete projekte, uči nas prevzemati odgovornost.

Akvamarin vsebuje vse tisto, kar je povezano z morjem in prav tako vse tisto, kar se lesketa na morju in se kot zrcalo odbija v nedogled - proti nebesom. Zato se simbolično tudi mi lahko zazremo v svoje zrcalo in s pomočjo akvamarina raziščemo najtemnejše globine naših duš. Zlasti zato je primeren za vse vrste meditacij.

Deluje tudi protistresno in pomirjujoče. Okrepil bo vašo samopodobo, pomagal vam bo sprejeti samega sebe. Postali boste zadovoljni in srečni, izražali se boste kot si vi želite, brez zadržkov in sramu. Koristen je pri odpravljanju glavobola, krepi imunski sistem, delovanje ledvic in jeter. Ugodno deluje tudi na presnovo, uravnoveša delovanje ščitnice in hipofize, pomaga pa tudi pri boleznih srca in ožilja ter regulira hormon rasti.

Lastnosti verižice:

* material: Akvamarin, usnje

* dolžina: prilagodljiva (38-77 cm)

* teža: 10-30 g

* velikost obeska: 2 - 5 cm

Slika je simbolična

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Moirai
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Versy akvamarin
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Versy akvamarin

Vroča cena 43,70 €
Prihranek 10,90 € (-19.96%)
Redna cena 54,60 €