Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Versy Ametist

Ni več v prodaji
SKU
485468746546
Vroča cena 15,70 €
Prihranek 3,90 € (-19.9%)
Redna cena 19,60 €

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Ametista na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino.

Dodaj na seznam želja

Ametist

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Amtista na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Ametist je kristal spiritualnosti in izrednih duhovnih vibracij. Lahko mu rečemo kar kristal ljubezni za našega duha. Odličen je za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. Razvija telepatijo, intuicijo in druge sposobnosti. Pomaga nam razumeti življenjske izzive, spodbuja nas, da si zastavimo realne cilje in pri tem lajša proces vizualizacije V zgodovini je veljal kot kamen treznosti. Zdravi vse oblike odvisnosti kot so alkoholizem, fizična strast, tudi agresivnost.

Ima zelo močne zdravilne lastnosti. Je najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren, poleg tega čisti kožo in pospešuje rast las. Če ga postavite v spalnico, bo poskrbel za dobro spanje, ob njem pa se boste tudi lažje spomnili svojih sanj. Telesno pomaga Ametist pri glavobolu, pri poškodbah, udarcih in slabosti. Pomaga pri bolečinah živcev, bolezni pljuč in dihalnih poti, koži in problemi s črevesjem. V debelem črevesju regulira črevesno floro, pomaga pri odpravi glist in driske. Spodbuja delovanje hipofize in epifize ter pomaga pri motnjah živčnega sistema. Ametist se priporoča še posebej pri psihosomatskih obolenjih in ostalih težjih obolenj centralnega živčnega sistema.

Ametist je duševni prebujevalec, ki pomirja razum, podpira notranji mir in razumevanje globje modrosti. Usmerjeno deluje na kronsko in čelno čakro, stimulira inspiracijo in intuicijo. Podpira zbliževanje naše duše z duhom ali Bogom. Vodi k notranjemu vpogledu in k inspiraciji nenehnih duhovnih sprememb ter izražanju vrednot naše duše.

Ametist varuje pred negativnimi psihičnimi vplivi okolja in ljudi. Odlično deluje pri premikanju energije po prostoru. Kristal ametist odpravlja negativne energije in oddaja pozitivne vibracije - to je popoln dodatek v vsakem prostoru. Odpira srce k univerzalni ljubezni oz. notranji resnici univerzalnega zakona, ki vidno usmerja k odločnosti in stabilnosti na poti duhovnega razvoja. Njegove kvalitete odpirajo 3. oko, vodijo v razreševanje in odpuščanje preteklosti in njihovih neprijetnih psihičnih vplivov, v katere smo bili vpleteni. 

Lastnosti verižice: 

* material: Ametist, usnje 

* dolžina: prilagodljiva (38-77 cm) 

* teža: 10-30 g 

* velikost obeska: 2 - 5 cm

Slika je simbolična

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Moirai
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Versy Ametist
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Versy Ametist

Vroča cena 15,70 €
Prihranek 3,90 € (-19.9%)
Redna cena 19,60 €