Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Versy Dalmatinski Jaspis

Ni več v prodaji
SKU
4654684646
Vroča cena 13,40 €
Prihranek 3,40 € (-20.24%)
Redna cena 16,80 €

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Dalmatinskega Jaspisa na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino.

Dodaj na seznam želja

Dalmatinski jaspis

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Rdečega Jaspisa na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Dalmatinski Jaspis pomaga pri uskladitvi čustev ter pri ohranjanju zbranosti, tudi v najtežjih okoliščinah. Kamen očisti auro in vse druge nefunkcionalne energije, odžene / preobraža negativno energijo in ščiti uporabnika pred škodo. Dalmatinski jaspis je močan kamen za ozemljitev, ki prinaša občutek miru. Spodbuja vas, da sprostite jezo, napetost in živčnost. Prav tako je odličen zaščitni kamen, saj vas ščiti pred depresijo in pred negativnimi mislimi. To vam daje moč in odločnost za preoblikovanje zamisli in pomaga, da dobite občutek veselja, zabave in sprostitve - dalmatinski jaspis je pravi kristal za pobeg od stresnega življenja!

Dalmatinski jaspis nam pomaga razumeti sebe take kot smo, da lahko razvijemo najboljše lastnosti in se odvadimo slabosti. Podpira občutek ponižnosti in potrpežljivosti. Deluje zelo pomirjujoče, harmonično in sproščujoče. Zelo učinkovito pomaga ljudem, ki so v navzkrižju interesov ali ki so predmet sporov. Pomaga nam, da okrepimo psiho. Razvija umetniški navdih in ustvarjalnost. Odpravi nočne more, negativno razmišljanje, strah in omogoča mirnejše spanje. V nas vzbuja radost in zabavo. Ta kristal razvija občutek zvestobe in življenjskim partnerjem pomaga ohranjati dolgoročne odnose.

Farmacevtski pomen: Dalmatinski jaspis pomaga pri regeneraciji in zdravljenju poškodovanega tkiva, čisti kri, zmanjšuje želodčne težave, blaži kolike, pomaga proti izgubljanju uma v starosti in je učinkovit antidepresiv.

Lastnosti verižice:

* material: Dalmatinski Jaspis, usnje

* dolžina: prilagodljiva (38-77 cm)

* teža: 10-30 g

* velikost obeska: 2 - 5 cm

Slika je simbolična

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Moirai
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Versy Dalmatinski Jaspis
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Versy Dalmatinski Jaspis

Vroča cena 13,40 €
Prihranek 3,40 € (-20.24%)
Redna cena 16,80 €