Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Versy Heliotrop - Indija

Ni več v prodaji
SKU
486465465
Vroča cena 13,40 €
Prihranek 3,40 € (-20.24%)
Redna cena 16,80 €

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Heliotropa na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino.

Dodaj na seznam želja

Heliotrop

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Heliotropa na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Kristal, ki mu pravimo tudi krvavi kamen, saj dobesedno izgleda, kot bi bil poškropljen s krvjo. Vendar njegove posebnosti še zdaleč niso tako strašljive, nasprotno – prav prijetne. Spada v družino jaspisov in mnogi ga povezujejo z magijo in magičnimi rituali. Predvsem pa predstavlja dolgo in bogato življenje, blaženo prihodnost, spoštovanje in zmago.

Legenda o nastanku heliotropa pravi, da so med križanjem Jezusa Kristusa padale kaplje krvi na zeleno travo, ki se je nato spremenila v kamen. Od nekdaj velja za kristal mistike, ki nam omogoča vpogled v duhovni svet, ki presega meje razuma.

Heliotrop oddaja vibracije, ki sovpadajo z vibriranjem vseh spodnjih čaker. Na energijskem nivoju deluje tudi na srčno čakro. Z uravnoteženo srčno čakro se nikoli ne počutimo sami na tem svetu. Tako se izognemo tudi stiski in tesnobi. S kristalom heliotrop meditirajte in tako odstranite blokado iz srčne čakre.

Tradicionalno se heliotrop uporablja pri vseh težavah, povezanih s krvjo, in pri celjenju ran. Nevtralizira in odpravlja toksine iz telesa in ugodno vpliva na celoten imunski sistem. Ženskam naj bi pomagal lajšati porodne bolečine.

Lastnosti verižice:

* material: Heliotrop, usnje

* dolžina: prilagodljiva (38-77 cm)

* teža: 10-30 g

* velikost obeska: 2 - 5 cm

Slika je simbolična

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Moirai
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Versy Heliotrop - Indija
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Versy Heliotrop - Indija

Vroča cena 13,40 €
Prihranek 3,40 € (-20.24%)
Redna cena 16,80 €