KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Versy Labradorit

Ogrlica

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Mačjega Očesa na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Labradorit

Labradorit je kamen transformacije, mistični kamen zaščite ter prinašalec svetlobe. Labradorit odpira vrata duši za potek zdravilnih procesov v telesu. Zelo poseben kristal, ki pomaga predvsem duhovno prebujenim podpirati svobodo mišljenja, brez skrbi in strahov.

Labradorit prinaša ljubeče razumevanje in komunikacijo; je duhovni učitelj, ki nas vodi in krepi moč ljubezni. Zelo primeren za otroke.

Labradorit nam pomaga odkriti Božanski plan in odkriva, kaj moramo uresničiti v svojem življenju. Spremeni nam življenje, saj prizemljuje duhovne energije v fizično telo. Je čudovit sopotnik v obdobju sprememb, saj daje moč in vztrajnost.

Uravnoveša in ščiti avro, tako da odbija negativnosti, dviguje zavest. Krepi psihične sposobnosti in intuicijo, zaupanje vase in v vesolje ter obuja pozabljene spomine.

Labradorit je eden najboljših kamnov za uporabo, za tiste, ki se ukvarjajo s katero koli vrsto zasvojenosti ali za prekinitev nezdravih (telesno, duševno, itd) navade.

MATERIAL:  Labradorit, usnje

DOLŽINA: prilagodljiva (38-77 cm)

TEŽA: 10-30 g

VELIKOST OBESKA: 2 - 5 cm

Slika je simbolična

99789998556 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/l/a/labradorit_5.jpg
15.7 EUR 2021-06-25 Zaloga: Na zalogi
-20%

Versy Labradorit

Versy Labradorit

Unikaten obesek kolekcije Versy iz Labradorita na črnem usnjenem traku s prilagodljivo dolžino (poteg vozla gor oz. dol). Ogrlica je unisex in je primerna za otroke in odrasle.

Vroča cena: 15,70 €

Prihranek: 3,90 € (20%)

Redna cena: 19,60 €

Podrobnosti artikla Versy Labradorit

Izdal Moirai

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).