V vrečki ni artiklov.

Vertikalna vzgoja zelenjave in sadja: Domiselni načini vrtnarjenja – kako ustvariti svoj vrt na balkonu ali terasi - Trda vezava

Vertikalna vzgoja zelenjave in sadja: Domiselni načini vrtnarjenja – kako ustvariti svoj vrt na balkonu ali terasi - Trda vezava Rhonda Massingham Hart

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Ste vrtnar, ki ima omejen prostor in premalo časa? Poizkusite si hrano vzgajati v višino! Knjiga vas bo navdihnila, da boste iskali svoje lastne rešitve in zelenjavo gojili tudi na majhnih zaplaticah »orne zemlje« ali pa na balkonih. Pripravite posode in opore, domišljijo spustite z vajeti in spet se boste lahko naužili več pristnih okusov zelenjave in sadja, ki ste jih morda že pozabili.
-20%
 

Vroča cena: 27,12 €

Prihranek: 6,78 € (20%)

Redna cena: 33,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-46-4
Leto izdaje 2013
Število strani 176
Dimenzije 24,5 x 18,0
Avtor Rhonda Massingham Hart
Vezava Trda
Izdal Cangura
Kategorija Pridelava, gojitev

O avtorju

 

Rhonda Massingham Hart je vrtnarska mojstrica in avtorica knjig Vertikalna vzgoja zelenjave in sadja, The Dirt-Cheap Green Thumb, Deerproofing Your Yard & Garden, and Squirrel Proofing Your Home & Garden. Piše članke za najrazličnejše revije, tudi za Flower & Garden, Woman's Day, and Fine Gardening. Veliko piše o tehnikah biološkega vrtnarjenja in živi v ameriški zvezni državi Washington. 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi