V vrečki ni artiklov.

Vesna Juvan

Vesna Juvan, avtorica knjig Rdeča zarja in Razumeti žensko: misija nemogoče? je pisateljica, voditeljica delavnic, vibracijska kineziologinja in predavateljica. V svojih knjigah in predavanjih želi ženskam približati razumevanje ženske narave, odnos z moškimi in delovanje z okolico.

Vesna Juvan

Vesna Juvan o sebi rada razmišlja kot o strastni raziskovalki življenja. Verjame namreč, da o njem ne vemo kaj dosti. Tako je tudi s pozabljeno modrostjo menstrualnega cikla, naravnega ženskega cikla. Za večino menstruacija pomeni trpljenje, nekaj krčev, slabega počutja in pa seveda precej krvi. Pa je res samo to? Vesna Juvan meni da ne in tako kažejo tudi rezultati raziskave ˝50 odtenkov menstruacije˝, ki jo je društvo Sijaj v sodelovanju s Fakulteto za družbene vede izvedlo poleti 2016.

Kadar Vesna Juvan ne raziskuje menstruacije, vodi delavnico ˝Srce & Maternica˝ in ˝Delavnice za maternice z odgovornimi lastnicami˝. Tu se ženske v intimnem krogu somišljenic naučijo povezovati z maternico, centrom ženstvenosti, avtentične moči, notranjega vodstva, radosti in vitalnosti.

Vesna Juvan izvaja tudi energijske korekcije s pomočjo vibracijske kineziologije, saj verjame, da je kvaliteta našega bivanja v tem življenju v veliki meri odvisna prav od naše obremenjenosti s preteklostjo in od tega kako neoviran energijski pretok imajo na voljo naši organi. V prostem času najrajši pleše tango, dela acroyogo in se zgublja v naravi.

Dela Vesne Juvan: Rdeča zarja in Razumeti žensko: misija nemogoče?

Za vas pripravljamo osveženo ponudbo artiklov, ki bo na voljo v naslednjih dneh.