V vrečki ni artiklov.
Vgraviran Easy reader iz češnjevega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano.

Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.

 

    

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO!

Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!

 


Simpatično darilo za vse knjižne molje.

Praktično darilo za vse, ki radi berejo!
Na voljo je več različic lesa.
Vsak kos posebej je ročno obdelan.
Seveda so vsi izdelani v Sloveniji.

ČEŠNJA

Divja češnja lahko zraste v višino tudi do 25 m. Obseg debla do 1,5 m. Rastejo posamično in so redke. Spomladi zelo lepo belo zacveti . Mlado drevo ima gladko skorjo , starejše pa ima že grobo in razpokano, je črno- rjave barve. Les je od rumenkaste pa tja do rjavordeče barve in je zelo cenjen. Uporablja se za furnir za dragoceno pohištvo. Izjemni so tako glasbeni instrumenti kot rezbarije. V preteklosti so bile narejene prav iz češnjevega lesa prave pohištvene umetnine.


412565454 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/c/e/cesnja1_1.jpg
12.95 EUR 2020-07-07 Zaloga: Na zalogi

Vgraviran Easy reader iz češnjevega lesa

Vgraviran Easy reader iz češnjevega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano. Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.        BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO! Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!   Simpatično darilo za vse knjižne molje. ...
Cena: 12,95 €

Podrobnosti artikla Vgraviran Easy reader iz češnjevega lesa

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).