V vrečki ni artiklov.
Vgraviran Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano.

Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.

 

    

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO!

Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!

 


Simpatično darilo za vse knjižne molje.

Praktično darilo za vse, ki radi berejo!
Na voljo je več različic lesa.
Vsak kos posebej je ročno obdelan.
Seveda so vsi izdelani v Sloveniji.

DIMLJEN HRAST

Dimljeni hrast nastane pri izpostavitvi surovega lesa v komorahposebni obdelavi, ki spremeni hrastovo zeleno- rumeno barvo v naravno barvo z najrazličnejšimi odtenki od svetlo do temno rjavih in skoraj črnih. Pri postopku uporabljajo amonijak. Ta pospeši spreminjanje barve, vse dokler ne dosežejo želenega barvnega odtenka. Ob koncu postopka les dodobra prezračijo, pri čemer ne ostane sled po amonijaku. Les se nato obdeluje na enak način kot tisti, ki ni obdelan po tem postopku, pri čemer se popolnoma ohrani želen odtenek, ki je bil dosežen med postopkom dimljenja.

54521214545554 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/i/dimljeni_1.jpg
12.95 EUR 2020-07-13 Zaloga: Na zalogi

Vgraviran Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

Vgraviran Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano. Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.        BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO! Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!   Simpatično darilo za vse knjižne molje. ...
Cena: 12,95 €

Podrobnosti artikla Vgraviran Easy reader iz dimljenega hrastovega lesa

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).