V vrečki ni artiklov.
Vgraviran Easy reader iz hrastovega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano.

Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.

 

    

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO!

Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!

 


Simpatično darilo za vse knjižne molje.

Praktično darilo za vse, ki radi berejo!
Na voljo je več različic lesa.
Vsak kos posebej je ročno obdelan.
Seveda so vsi izdelani v Sloveniji.

HRAST

Mogočno in ponosno drevo, ki zraste celo do 50 m v višino z obsegom debla do 3 m. Na slovenskem poznamo vrsto “Dob” ter “Graden”. Najbolj razširjena in pomembna vrsta je “Dob”. Hrastov les se deli na beljavo in črnjavo. Ob tem je potrebno povedati, da je beljava zelo neobstojna in hitro strohni. Hrastov les se uporablja za furnir, parket, masivno pohištvo, stopnice, vinske sode , železniške pragove in zunanje konstrukcije.


56464646465 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/h/r/hrast_1.jpg
12.95 EUR 2020-07-08 Zaloga: Na zalogi

Vgraviran Easy reader iz hrastovega lesa

Vgraviran Easy reader iz hrastovega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano. Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.        BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO! Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!   Simpatično darilo za vse knjižne molje. ...
Cena: 12,95 €

Podrobnosti artikla Vgraviran Easy reader iz hrastovega lesa

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).