V vrečki ni artiklov.
Vgraviran Easy reader iz javorjevega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano.

Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.

 

    

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO!

Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!

 


Simpatično darilo za vse knjižne molje.

Praktično darilo za vse, ki radi berejo!
Na voljo je več različic lesa.
Vsak kos posebej je ročno obdelan.
Seveda so vsi izdelani v Sloveniji.

JAVOR

Javorjev poznamo več vrst in zrastejo do 40 m visoko. To je najsvetlejši les na slovenskem, raste do nadmorske višine 800 m. Pogost je tudi v mestih, kot okrasna vrsta. (japonski javor). Jeseni postanejo listi lepe rumene barve, nekatere vrste pa izrazito rdeče. Gorski javorji imajo v nekaterih primerih izjemen les, ki dosega zelo visoke cene kot so javor ptičar , rebraš in  ikraš. Te vrste so redke, pri nas se najpogosteje pojavlja rebraš, ki ima kratko valovito rast. Les se uporablja za izdelavo furnirja, pohištva, za rezbarstvo in izdelavo violin.

456456546546546 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/j/a/javor1_1.jpg
12.95 EUR 2020-06-05 Zaloga: Na zalogi

Vgraviran Easy reader iz javorjevega lesa

Vgraviran Easy reader iz javorjevega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano. Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.        BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO! Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!   Simpatično darilo za vse knjižne molje. ...
Cena: 12,95 €

Podrobnosti artikla Vgraviran Easy reader iz javorjevega lesa

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).