V vrečki ni artiklov.
Vgraviran Easy reader iz orehovega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano.

Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.

 

    

BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO!

Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!

 


Simpatično darilo za vse knjižne molje.

Praktično darilo za vse, ki radi berejo!
Na voljo je več različic lesa.
Vsak kos posebej je ročno obdelan.
Seveda so vsi izdelani v Sloveniji.

OREH

Oreh je drevo, ki večinoma raste posamično. Najdemo ga tako na domačem dvorišču kot tudi v gozdu. Drevo ni ravno lepo in tudi ne zraste posebno visoko, vsebuje veliko napak kot so razpoke, grče in tudi gniloba. Les je barvno zelo spremenljiv, od svetlorjave do črnorjave, često s temnimi progami. Sodi med naše najdragocenejše lesove.


4654655645645665 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/o/r/oreh1_1.jpg
12.95 EUR 2020-07-19 Zaloga: Na zalogi

Vgraviran Easy reader iz orehovega lesa

Vgraviran Easy reader iz orehovega lesa

Za samo 2 € doplačila lahko v Easy reader vgraviramo vaše ime, logotip vašega podjetja ali ime osebe, kateri boste Easy reader podarili. Ob nakupu v komentar napišite, kaj želite imeti vgravirano. Opomba: Dostava vgraviranega Easy readerja je 3-4 delovne dni.        BERITE ENOSTAVNO. BERITE UDOBNO! Easy reader je zasnovan tako, da je branje povsem enostavno. Z enim samim prstom držite knjigo odprto, v sedečem ali ležečem položaju, v naslonjaču, za mizo, na plaži - kjerkoli!   Simpatično darilo za vse knjižne molje. ...
Cena: 12,95 €

Podrobnosti artikla Vgraviran Easy reader iz orehovega lesa

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).