Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo

Na zalogi
SKU
9789616943505
Dodaj v primerjavo
Cena 21,00 €
Dodaj na seznam želja

V knjigi Videnja, potovanja in polne sobe so zapisane zgodbe navadnih ljudi, ki so doživeli izjemne stvari, vsebujejo nova spoznanja in zamisli o koncu življenja ter opise čudežnih srečanj, priprav na potovanja in natrpano polnih sob.

Kaj če potovanje na koncu življenja ni osamljena pot v večnost, temveč neverjetno združenje s tistimi, ki smo jih ljubili in izgubili? Kaj če se vzdolž ceste, ki naj bi jo na koncu prehodili sami, vrstijo nevidni spremljevalci? Kaj če tisti ali tisto, kar vidimo, preden umremo, spremeni vse?

Knjigo Videnja, potovanja in polne sobe sestavljajo zgodbe številnih zdravstvenih delavcev, socialnih delavcev, psihologov, svetovalcev, duhovnikov in svojcev, ki so pričevali obsmrtnim videnjem. Njihova poročila iz prve roke dajejo slutiti, da so ti pojavi izjemno vplivna doživetja za žive in umirajoče.

Nikoli ne bomo mogli dokazati obstoja teh videnj, lahko pa nadziramo, kako jih zaznavamo. So dragocena samo zato, ker so pristna in pomenljiva za posameznika? Bi medicinska skupnost zmogla sprejeti pojav, ki ga je nemogoče pojasniti?

Naj navedem nekaj zanimivih vprašanj: Če številni zdravniki lahko verujejo v obstoj Boga, bi mogli verovati in zaupati tudi obsmrtnim videnjem? In če ne, bi se tradicionalna zahodna medicina zmogla spoštljivo zadržati ali pa bo še naprej osorno zavračala in omalovaževala nekaj, česar ne razume? Stvarnost ostaja enaka: medtem ko se umirajoči poslavljajo od našega sveta, nekateri zrejo v naslednjega.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616943505
Leto izdaje 2016
Število strani 200
Dimenzije 14,4 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Eno
Avtor David Kessler
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo

Cena 21,00 €