KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo

V knjigi Videnja, potovanja in polne sobe so zapisane zgodbe navadnih ljudi, ki so doživeli izjemne stvari, vsebujejo nova spoznanja in zamisli o koncu življenja ter opise čudežnih srečanj, priprav na potovanja in natrpano polnih sob.

Kaj če potovanje na koncu življenja ni osamljena pot v večnost, temveč neverjetno združenje s tistimi, ki smo jih ljubili in izgubili? Kaj če se vzdolž ceste, ki naj bi jo na koncu prehodili sami, vrstijo nevidni spremljevalci? Kaj če tisti ali tisto, kar vidimo, preden umremo, spremeni vse?

Knjigo Videnja, potovanja in polne sobe sestavljajo zgodbe številnih zdravstvenih delavcev, socialnih delavcev, psihologov, svetovalcev, duhovnikov in svojcev, ki so pričevali obsmrtnim videnjem. Njihova poročila iz prve roke dajejo slutiti, da so ti pojavi izjemno vplivna doživetja za žive in umirajoče.

Nikoli ne bomo mogli dokazati obstoja teh videnj, lahko pa nadziramo, kako jih zaznavamo. So dragocena samo zato, ker so pristna in pomenljiva za posameznika? Bi medicinska skupnost zmogla sprejeti pojav, ki ga je nemogoče pojasniti?

Naj navedem nekaj zanimivih vprašanj: Če številni zdravniki lahko verujejo v obstoj Boga, bi mogli verovati in zaupati tudi obsmrtnim videnjem? In če ne, bi se tradicionalna zahodna medicina zmogla spoštljivo zadržati ali pa bo še naprej osorno zavračala in omalovaževala nekaj, česar ne razume? Stvarnost ostaja enaka: medtem ko se umirajoči poslavljajo od našega sveta, nekateri zrejo v naslednjega.

9789616943505 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/v/i/videnja_potovanja_in_polne_sobe.jpg 9789616943505
21 EUR 2021-06-22 Zaloga: Na zalogi

Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo

Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo David Kessler

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 105 zlatnikov = 1,05 €.
V knjigi Videnja, potovanja in polne sobe so zapisane zgodbe navadnih ljudi, ki so doživeli izjemne stvari, vsebujejo nova spoznanja in zamisli o koncu življenja ter opise čudežnih srečanj, priprav na potovanja in natrpano polnih sob. Kaj če potovanje na koncu življenja ni osamljena pot v večnost, temveč neverjetno združenje s tistimi, ki smo jih ljubili in izgubili? Kaj če se vzdolž ceste, ki naj bi jo na koncu prehodili sami, vrstijo nevidni spremljevalci? Kaj če tisti ali tisto, kar vidimo, preden umremo, spremeni vse? Knjigo Videnja, potovanja in polne sobe sestavljajo zgo...
Cena: 21,00 €

Podrobnosti artikla Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo

ISBN 9789616943505
Leto izdaje 2016
Število strani 200
Dimenzije 14,4 x 20,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Eno
Avtor David Kessler

O avtorju Videnja, potovanja in polne sobe - Koga in kaj vidimo, preden odidemo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).