Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vile za lahko noč

Na zalogi
SKU
9789617090376
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Dobrodošli v čarobnem svetu vil – v svetu, kjer narava oživi s škrati in vilinci, ki so včasih plašni, drugič igrivi, uvidevni ali nagajivi, vedno pa pripravljeni deliti svoj svet z ljudmi – če si le vzamemo čas, da pogledamo okrog sebe.

Dodaj na seznam želja

Zgodbe

Prebiranje teh zgodb skupaj z otrokom bo tako vam kot njemu pomagalo bolj ceniti živalsko-rastlinski svet. 20 zgodb v tej knjigi pooseblja načela, s katerimi se učimo upoštevati naravo, se usklajevati z njenim ritmom in ceniti njeno lepoto, da bi naslednji rodovi lahko užili več sožitja s svetom, kot ga je naš.

S temi zgodbami o vilah otroka lahko usmerite proč od izzivov preteklega dne, ga pomirite in mu pomagate zdrkniti v mehak sen.

Prvi odstavek vsake od njih je namenjen vizualizaciji, ki naj otroku pomaga vstopiti v dogajanje. Povabi ga, naj se sprosti, otrese misli in si samega sebe predstavlja v gozdu, ob morju ali kjer koli to veleva pripoved.

Vizualizacija je posebna vrsta meditacije, ki utegne biti otrokom še posebej všeč. Pomagala jim bo razviti domišljijo in sposobnost vživljanja, pa tudi spretnosti reševanja težav. S spodbujanjem otroka, da si povsem po svoje predstavlja to, kar se dogaja v zgodbi, ga učite, kako naj z razdalje pogleda na svoje vsakodnevne skrbi in si ogleda nove možnosti, ljudi, kraje in pustolovščine.

Afirmacije na koncu vsake od zgodb želijo priklicati miren občutek zaokrožitve. Nežno se pogovorite o njih in se dotaknite vsega, kar teži ali bega otroka. Pozorno prisluhnite, kaj ima povedati, in si zapomnite, kaj mu je všeč in tudi česa v zvezi z liki in dogodki ne mara. Če je treba, ga pomirite ali mu kaj razložite. Ko bo počasi tonil v spanec, ga nežno poljubite za lahko noč in mu zaželite sladke sanje

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090376
Leto izdaje 2020
Število strani 144
Dimenzije 19,5 x 24,5
Vezava Trda
Izdal Primus - Okaši
Avtor Karen Wallace, Lou Kuenzler
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vile za lahko noč
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vile za lahko noč

Cena 22,00 €