Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vilinski simbol Energija – Oum Sha-In – ženski obesek

Na zalogi
SKU
4541654654165
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 33,50 €
Prihranek 8,40 € (-20.05%)
Redna cena 41,90 €

Vilinski simbol Energija vam bo pomagal vzpostaviti najboljše možno energijsko ravnovesje v snovnem, čustvenem in miselnem telesu, hkrati pa dvignil in obnovil raven vaše osebne energije.

Dodaj na seznam želja

Energija

Vilinski simbol Energija zmore razvozlati številne energetske težave in uganke. Pomaga vzpostaviti najboljše možno energijsko ravnovesje v snovnem, čustvenem in miselnem telesu, hkrati pa dviguje in obnavlja raven vaše osebne energije. Vsi od časa do časa potrebujemo energijsko spodbudo, ki nam pomaga, da se ponovno napolnimo, popolnoma sprostimo, pozdravimo, prečistimo, obnovimo, poživimo, pomladimo ter uskladimo v sozvočju z naravo in ljudmi.

Material: kovina

Vilinski simboli

Vilinski simboli so ključi energij, ki na preprost način prebujajo naše sposobnosti in sprožijo zmožnost ustvarjanja življenja po svoji volji. Vilinski simboli so eno izmed najpreprostejših, a hkrati najučinkovitejših orodij za delo z zakonom privlačnosti. Povezovanje z vilinskimi simboli prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti. Najpomembnejše izmed vsega pa je, da nam pomagajo osredotočiti se na to, kar je bistveno v življenju – zdravje, sreča, ljubezen, prijateljstvo, uspeh…

Vilinski simboli so tudi orodje, ki nam pomaga pritegniti pravo energijo in priti do tistega najboljšega, kar se skriva v nas, in opora, ki jo vsakdo občasno potrebuje v življenju. Uporabljale naj bi jih že stare civilizacije, v prejšnjem tisočletju pa so se na območju Slovenije znova pojavili. Zbrani v knjigi in avtorsko zaščiteni, so začeli pot v svet z namenom pomagati ljudem, da si pomagajo sami in košček za koščkom spreminjajo svet na bolje.

Več informacij
Is Featured Ne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vilinski simbol Energija – Oum Sha-In – ženski obesek
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vilinski simbol Energija – Oum Sha-In – ženski obesek

Vroča cena 33,50 €
Prihranek 8,40 € (-20.05%)
Redna cena 41,90 €