Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vilinski simbol Moč – Pin Anar – ženski obesek

Na zalogi
SKU
45165466
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 33,50 €
Prihranek 8,40 € (-20.05%)
Redna cena 41,90 €

Vilinski simbol Moč vas bo v trenutku spomnil, da si zaslužite, da ste vredni in da preprosto zmorete. Našli boste moč, pogum in pot, da boste izpeljali zadano.

Dodaj na seznam želja

Moč

Pin Anar raztaplja občutke nemoči in obupa, na novo osmišlja na videz zapravljena življenja in v bolnih, poraženih ter trpečih zbuja novo moč za obnavljanje, prebujajoč najglobje in najskrivnejše zaloge energije v nas. V trenutku se boste spomnili, da si zaslužite, da ste vredni in da preprosto zmorete. Našli boste moč, pogum in pot, da boste izpeljali zadano.

Material: jeklo

Vilinski simboli

Vilinski simboli so ključi energij, ki na preprost način prebujajo naše sposobnosti in sprožijo zmožnost ustvarjanja življenja po svoji volji. Vilinski simboli so eno izmed najpreprostejših, a hkrati najučinkovitejših orodij za delo z zakonom privlačnosti. Povezovanje z vilinskimi simboli prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti. Najpomembnejše izmed vsega pa je, da nam pomagajo osredotočiti se na to, kar je bistveno v življenju – zdravje, sreča, ljubezen, prijateljstvo, uspeh…

Vilinski simboli so tudi orodje, ki nam pomaga pritegniti pravo energijo in priti do tistega najboljšega, kar se skriva v nas, in opora, ki jo vsakdo občasno potrebuje v življenju. Uporabljale naj bi jih že stare civilizacije, v prejšnjem tisočletju pa so se na območju Slovenije znova pojavili. Zbrani v knjigi in avtorsko zaščiteni, so začeli pot v svet z namenom pomagati ljudem, da si pomagajo sami in košček za koščkom spreminjajo svet na bolje.

Več informacij
Is Featured Ne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vilinski simbol Moč – Pin Anar – ženski obesek
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vilinski simbol Moč – Pin Anar – ženski obesek

Vroča cena 33,50 €
Prihranek 8,40 € (-20.05%)
Redna cena 41,90 €