Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vilinski simbol Varnost in zaščita – Tarin Alb – ženski obesek

Na zalogi
SKU
4654684135
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 33,50 €
Prihranek 8,40 € (-20.05%)
Redna cena 41,90 €

Je izredno močan simbol, ki okoli uporabnika ustvari mogočen ščit, varen ovoj, pozitivni energijski plašč in v njem poišče skriti pogum, ki se razraste do tiste meje, ko je že sposoben sam razkrajati nezaželene plasti strahov in negativnih miselnih vzorcev.

Dodaj na seznam želja

Zaščita

Simbol za varnost in zaščito je izredno močan simbol, ki okoli uporabnika ustvari mogočen ščit, varen ovoj, pozitivni energijski plašč in v njem poišče skriti pogum, ki se razraste do tiste meje, ko je že sposoben sam razkrajati nezaželene plasti strahov in negativnih miselnih vzorcev. Primeren je tudi za zaščito prostorov, zaščito doma in obvezen spremljevalec pri voznikih in motoristih.

Material: jeklo

Vilinski simboli

Vilinski simboli so ključi energij, ki na preprost način prebujajo naše sposobnosti in sprožijo zmožnost ustvarjanja življenja po svoji volji. Vilinski simboli so eno izmed najpreprostejših, a hkrati najučinkovitejših orodij za delo z zakonom privlačnosti. Povezovanje z vilinskimi simboli prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti. Najpomembnejše izmed vsega pa je, da nam pomagajo osredotočiti se na to, kar je bistveno v življenju – zdravje, sreča, ljubezen, prijateljstvo, uspeh…

Vilinski simboli so tudi orodje, ki nam pomaga pritegniti pravo energijo in priti do tistega najboljšega, kar se skriva v nas, in opora, ki jo vsakdo občasno potrebuje v življenju. Uporabljale naj bi jih že stare civilizacije, v prejšnjem tisočletju pa so se na območju Slovenije znova pojavili. Zbrani v knjigi in avtorsko zaščiteni, so začeli pot v svet z namenom pomagati ljudem, da si pomagajo sami in košček za koščkom spreminjajo svet na bolje.

Več informacij
Is Featured Ne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vilinski simbol Varnost in zaščita – Tarin Alb – ženski obesek
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vilinski simbol Varnost in zaščita – Tarin Alb – ženski obesek

Vroča cena 33,50 €
Prihranek 8,40 € (-20.05%)
Redna cena 41,90 €