V vrečki ni artiklov.
Vilinski simbol Zdravje – Olan Rei – ženski obesek

Zdravje

Zajema celotni proces zdravljenja, ki ga sproži in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu in za preprečevanje nastopa bolezni. Simbol lahko polagamo tudi na boleče mesto ali na predel, potreben zdravljenja.

Material: kovina

Vilinski simboli

Vilinski simboli so ključi energij, ki na preprost način prebujajo naše sposobnosti in sprožijo zmožnost ustvarjanja življenja po svoji volji. Vilinski simboli so eno izmed najpreprostejših, a hkrati najučinkovitejših orodij za delo z zakonom privlačnosti. Povezovanje z vilinskimi simboli prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti. Najpomembnejše izmed vsega pa je, da nam pomagajo osredotočiti se na to, kar je bistveno v življenju – zdravje, sreča, ljubezen, prijateljstvo, uspeh…

Vilinski simboli so tudi orodje, ki nam pomaga pritegniti pravo energijo in priti do tistega najboljšega, kar se skriva v nas, in opora, ki jo vsakdo občasno potrebuje v življenju. Uporabljale naj bi jih že stare civilizacije, v prejšnjem tisočletju pa so se na območju Slovenije znova pojavili. Zbrani v knjigi in avtorsko zaščiteni, so začeli pot v svet z namenom pomagati ljudem, da si pomagajo sami in košček za koščkom spreminjajo svet na bolje.

7646574663 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/v/i/vilinski_simbol_zdravje_olan_rei_zenski_obesek.jpg
33.5 EUR 2021-10-23 Zaloga: Na zalogi
-20%

Vilinski simbol Zdravje – Olan Rei – ženski obesek

Vilinski simbol Zdravje – Olan Rei – ženski obesek

Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles, za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu in za preprečevanje nastopa bolezni.

Vroča cena: 33,50 €

Prihranek: 8,40 € (20%)

Redna cena: 41,90 €

Podrobnosti artikla Vilinski simbol Zdravje – Olan Rei – ženski obesek

Izdal Ne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).