Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Virus idej

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789619384657
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Gre za zbirko zapisov upanja, idej, navdiha in pozitivnega pogleda na svet. Obenem pa za praktičen prikaz povezovanja. Naj se širi VIRUS IDEJ. Ste za?

Dodaj na seznam želja

Virus idej

Kot je v vsakem dnevu čas noči, tako je v vsaki krizi seme priložnosti. Lahko se predajamo dolgočasju in brezupu ali prebudimo svojo ustvarjalnost. Lahko zapademo v depresivno nestabilnost ali okrepimo človeške vezi in geste dobrote. Lahko gledamo indekse padanja in gospodarsko krizo ali v tem poiščemo nove priložnosti in sveže ideje.

Knjiga Virus idej je v navdih vsem, ki se vrtijo v krogu obupa, strahu in žalosti. Pokaže nam, kako biti sam sebi motivator, kako zagnati pozitivno naravnanost znotraj našega ustroja.


OPIS IZDELKA:

Ker pri More Than Beauty verjamemo v kreativnost, v dajanje priložnosti in možnosti ljudem, smo se skupaj s poslovnima partnerjema, založbo 5ka Petra Škarja in idejnim vodjem projekta Darkom Begićem, odločili združiti prispevke vseh vas, ki znate v sebi prebuditi ustvarjalnost, iskati sveže ideje in širiti pozitivno energijo. Postali ste del skupne »zgodbe«. Vašo ustvarjalnost smo v obliki zapisov zbrali v knjigi Virus idej s katero želimo opomniti, da v tem času niste samo opazovalci, ste ustvarjalci in snovalci idej, ki pripomorejo k širjenju pozitivnih misli in medsebojnem povezovanju. V tej knjigi boste lahko našli prispevke mnogih kreativnih Slovencev, ki so v času epidemije virusa prebudili iskrico ustvarjalnosti in krizo izkoristili sebi v prid. Knjiga Virus idej je zbirka zapisov upanja, zamisli, inspiracije in pozitivnega pogleda na svet, hkrati pa nas povezuje tako, da med nami širi virus pozitivnih idej.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619384657
Leto izdaje 2020
Število strani 200
Dimenzije 15,5 x 21,5
Vezava Mehka
Izdal Založba 5KA
Avtor Darko Begič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Virus idej
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Virus idej

Cena 19,90 €