Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Virusi Slovenije

Na zalogi
SKU
9789619384619
Dodaj v primerjavo
Cena 7,70 €
Dodaj na seznam želja

Trdim, da smo Slovenci eden najbolj izobraženih, inovativnih, splošno razgledanih, sposobnih narodov na svetu. Vsakdo izmed nas govori vsaj dva jezika, vsi imamo dostop do interneta, tehnologije, informacij. Imamo čudovit strateški položaj, odprte meje, vajeni smo delavnosti, povezovanja. Imamo pitno vodo (ne, ni samoumevna!), čist zrak, rodovitno zemljo in popolno prečudovito naravo. In pa – veliko srce!

Imamo skorajda vse! Zakaj torej ne naredimo VEČ kot posamezniki in kot narod? Zakaj nismo uspešnejši, srečnejši, mirnejši? In zakaj nas več ne uresničuje svojih sanj?
Zaradi virusov našega okolja. Virusi so priučena in pridobljena (pomembno: ne naravna!) prepričanja, mišljenja, ki so glavni zaviralci uspeha in doseganja pristne sreče pri večini ljudi v Sloveniji. Zato se mi jih zdi smiselno izpostaviti. Hitro se širijo, so nalezljivi, večina je okuženih in izjemno težko jih je prepoznati, še težje ozdraviti …

Prav zato je nujno, da jih prepoznamo in se jih čim prej ‘ozdravimo’, če želimo napredovati v življenju. Ne le poslovno. Tudi osebno.

Naj naštejem le nekaj teh virusov:

»Kaj bodo pa ljudje rekli …«
»To se ne izplača …«
»Ah, to je pa predaleč …«
»Da slučajno ne (pro)padeš …«
»Kaj imam od tega …«
»Življenje je trpljenje …«
»To se ne spodobi …«

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619384619
Leto izdaje 2016
Število strani 82
Dimenzije 13,5 x 17,5
Vezava Mehka
Izdal 5KA Izobraževanja
Avtor Petra Škarja
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Virusi Slovenije
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Virusi Slovenije

Cena 7,70 €