Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Moč virusne energije

Na zalogi
SKU
961-6372-29-7
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 13,93 €
Prihranek 5,97 € (-30%)
Redna cena 19,90 €
V nasprotju s tradicionalno marketinško modrostjo, ki poskuša šteti, meriti in manipulirati z razširjanjem informacij, Seth Godin trdi, da se informacije najhitreje širijo med kupci samimi in ne od tržnika do kupca. Godin je ta revolucionaren koncept dialoga med kupci poimenoval virusna ideja (ideavirus), v svoji knjigi pa veselo spodbuja tržnike, da ustvarijo ugodno okolje, v katerem se bodo njihove ideje lahko množile in širile. Godin na zelo zanimiv in poučen način predstavlja primere podjetij, kot so PayPal, Hotmail, GeoCities in celo Volkswagen, ki so uspešno razširili svoje virusne ideje. Avtor ponudi 'recept' za kreiranje virusne ideje, opiše ključne sestavine za njeno uspešno in hitro širitev ter pokaže, kako lahko vsako podjetje, veliko in majho, uspe s pomočjo virusnega trženja v svetu, ki mu ni več mar za tradicionalni marketing in oglaševanje. "To je prevratniška knjiga. Trdi, da tržniki niso več - in ne smejo biti - v središču uspešnega marketinga. Kupec je! Ste pripravljeni na to" - Iz predgovora Malcolma Gladwella, avtorja Prelomne točke (The Tipping Point) "To je edini virus, ki vam bo prihranil čas in prislužil denar." - Guy Kawasaki, direktor garage.com in avtor knjige Rules for Revolutionaries "Seth ne samo da razume, zakaj gre, ampak to tudi jasno in razumljivo pove. Moč virusne ideje je živ dokaz za to." - Doc Searls, avtor knjige The Cluetrain Manifesto Seth Godin je avtor številnih knjig med drugim tudi velike uspešnice Trženje z dovoljenjem. Sredi devetdesetih let je ustanovil Yoyodyne prvo podjetje, ki je zasnovalo akcije direktne pošte s pomočjo interneta. Med stotinami njihovih strank so bili tudi AT&T, Columbia records, H&R Block itd. Podjetje je konec devetdesetih prevzel Yahoo kjer je Godin postal podpredsednik odgovoren za direktno trženje. Od leta 2000 se posveča predvsem pisanju in predavanjem.
Dodaj na seznam želja

V nasprotju s tradicionalno marketinško modrostjo, ki poskuša šteti, meriti in manipulirati z razširjanjem informacij, Seth Godin trdi, da se informacije najhitreje širijo med kupci samimi in ne od tržnika do kupca. 

Godin je ta revolucionaren koncept dialoga med kupci poimenoval virusna ideja (ideavirus), v svoji knjigi pa veselo spodbuja tržnike, da ustvarijo ugodno okolje, v katerem se bodo njihove ideje lahko množile in širile.

Godin na zelo zanimiv in poučen način predstavlja primere podjetij, kot so PayPal, Hotmail, GeoCities in celo Volkswagen, ki so uspešno razširili svoje virusne ideje. Avtor ponudi 'recept' za kreiranje virusne ideje, opiše ključne sestavine za njeno uspešno in hitro širitev ter pokaže, kako lahko vsako podjetje, veliko in majho, uspe s pomočjo virusnega trženja v svetu, ki mu ni več mar za tradicionalni marketing in oglaševanje. 

"To je prevratniška knjiga. Trdi, da tržniki niso več - in ne smejo biti - v središču uspešnega marketinga. Kupec je! Ste pripravljeni na to" - Iz predgovora Malcolma Gladwella, avtorja Prelomne točke (The Tipping Point)

"To je edini virus, ki vam bo prihranil čas in prislužil denar." - Guy Kawasaki, direktor garage.com in avtor knjige Rules for Revolutionaries

"Seth ne samo da razume, zakaj gre, ampak to tudi jasno in razumljivo pove. Moč virusne ideje je živ dokaz za to." - Doc Searls, avtor knjige The Cluetrain Manifesto

O AVTORJU:

Seth Godin je avtor številnih knjig med drugim tudi velike uspešnice Trženje z dovoljenjem. Sredi devetdesetih let je ustanovil Yoyodyne prvo podjetje, ki je zasnovalo akcije direktne pošte s pomočjo interneta. Med stotinami njihovih strank so bili tudi AT&T, Columbia records, H&R Block itd. Podjetje je konec devetdesetih prevzel Yahoo kjer je Godin postal podpredsednik odgovoren za direktno trženje. 

Od leta 2000 se posveča predvsem pisanju in predavanjem.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6372-29-7
Leto izdaje 2004
Število strani 188
Dimenzije 15,5 x 22,0
Izdal Orbis
Avtor Seth Godin
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Moč virusne energije
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Virusni marketing

Vroča cena 13,93 €
Prihranek 5,97 € (-30%)
Redna cena 19,90 €