V vrečki ni artiklov.
Vitamin C

Vitamin C

Vitamin C je eden najpomembnejših antioksidantov, ki varuje organizem pred prostimi radikali, ki nastajajo kot stranski produkt pri ustvarjanju energije (oksidaciji). Človek ne more sam sintetizirati vitamina C in ga mora v telo vnašati s hrano. Dejstvo je, da narodi, ki jedo veliko sadja in zelenjave, ki sta bogata vira vitamina C, manj obolevajo za boleznimi srca in ožilja.

Raziskave kažejo, da večina Slovencev na dan ne zaužije dovolj vitamina C.  Dnevne potrebe po vitaminih pri ljudeh se razlikujejo in so odvisne od metabolizma posameznika, od starosti in spola. 

V izdelku Vitamin C je vitamin v obliki, ki zagotavlja odlično vsrkavanje, in ker ni kisel, je izredno primeren za otroke, za ljudi z želodčnimi težavami in za vse, ki potrebujejo veliko tega nenadomestljivega vitamina, ki bi ga morali redno jemati, in ne samo ob prehladu in gripi.

Z vitaminom C predoziranje ni mogoče. 

Sestava ene kapsule: kalcijev L-askorbat 180 mg, kar je 225% dnevno priporočljivega vnosa (80 mg) in 100 % najvišjega dnevnega vnosa. 

Uporaba: 1 tableta dnevno

Vsebina: 120 tablet

* Izdelek je prehransko dopolnilo. Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Hraniti nedosegljivo otrokom. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

5235324532 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/v/i/vitamin_c.jpg
15.9 EUR 2020-06-11 Zaloga: Na zalogi

Vitamin C

Vitamin C

Vitamin C je eden najpomembnejših antioksidantov, ki varuje organizem pred prostimi radikali, ki nastajajo kot stranski produkt pri ustvarjanju energije (oksidaciji). Človek ne more sam sintetizirati vitamina C in ga mora v telo vnašati s hrano
Cena: 15,90 €

Podrobnosti artikla Vitamin C

Vsebina 120 tablet
Proizvajalec Ne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).