❤ V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo založbe Cangura.com in poštnino plačamo mi ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Založba Cangura.com - Vse ZA boljše življenje

Založba Cangura.com je začela s svojim poslanstvom leta 2007. Prva izbrana knjiga, ki smo jo natisnili, je bila svetovna uspešnica avtorja Chris Prentissa Zen in Umetnost doživljanja sreče, ki smo jo do danes ponatisnili že trikrat.

Knjige, ki jih izdajamo, navdihujejo duha in osvetljujejo duhovno dimenzijo človekovega življenja, ki je mnogim nevidna ali pa se v njej ne znajdejo najbolje. Služijo kot kažipot za vse nas, ki si želimo najti pravo notranje ravnovesje in stopiti na pot iskanja višje osebne zavesti ter pravega jaza.

Preko naših izdaj želimo bralce ozaveščati o globljem pomenu obstoja, jih usmeriti k višjim ciljem ali, kot bi se izrazili daoisti, jih usmeriti na pot 'višjega človeka'. Predvsem pa bi radi ljudem ponudili alternativne načine za kvalitetnejše življenje. V knjigah nam misli modrecev razkrivajo starodavne skrivnosti življenja, ki so vseskozi z nami, le najti jih moramo, saj so skrite v nas samih.

Vsak izmed avtorjev, ki jih založba Cangura.com predstavlja, je bil premišljeno izbran kot zelo pomemben delček mozaika.

Avtorji, kot so Joe Vitale, Paramhansa Yogananda, Gregg BredenGuy Finley, Chris Prentiss, Mantak Chia, Napoleon HillDiana Cooper in priznani naturopati Dr. Peter J.D`Adamo, Ann Boroch, Christopher Vasey, svetovno znana presnojedka Victoria Boutenko in drugi, na svoj edinstven način gradijo most do bralcev.

Njihova lastna modrost se opira na življenjske izkušnje, na podlagi katerih razvijajo svoje teorije in dognanja, ki temeljijo tudi na starodavnih izročilih, modrostih in konceptih velikih mislecev.

Sami vemo, da v življenju vseskozi iščemo pravo pot, notranji mir, zadovoljstvo, občutek izpolnjenosti in srečo, zato vam ponujamo zgolj premišljeno izbrane knjige, ki vas bodo navdihnile in ki bodo brez dvoma prispevale k vašemu duhovnemu preporodu.

Živimo v hitrem, neusmiljenjem času, ki od nas zahteva prehod na višjo raven bivanja. Dvig zavesti – individualne in kolektivne – je nujen, a zahteven korak. Duhovni avtorji v knjigah, ki jih izdajamo, razlagajo ta energetski preporod in ga pomagajo uresničiti (Gregg Braden, Diana Cooper, Stewart Pearce itd).

Naše knjige so prevedene z željo delati dobro in so primerne za širok krog bralcev. Vsak lahko najde sebi zanimivega avtorja, ki ga bo nagovoril na način, ki mu je najbližji in  ga najbolj razume.

Knjige naše založbe lahko kupite v bolje založenih knjigarnah po Sloveniji – povprašajte svojega prodajalca. Ob nakupu preko spleta pa na redne cene veljajo še posebni spletni popusti.

Polepšajte dan sebi ali komu drugemu s kakovostnimi in navdihujočimi knjigami!

Želimo vam obilo veselja ob branju naših knjig,

Vaša Založba Cangura.com


P.S.  Če nam želite sporočiti svoje mnenje, nam pišite na
info@cangura.com.