V vrečki ni artiklov.
Voda za zdravje in življenje - Niste bolni, žejni ste!
V tej knjigi, Voda za zdravje in življenje, amerišri zdravnik Fereydoon Batmanghelidj razkriva, kako lahko voda - prav voda - olajša veIiko število zdravstvenih težav. Dvajset let kliničnih in znanstvenih raziskav vloge vode v telesu je bilo potrebnih, da je nastalo znanje, kako uravnoteženo pitje vode in uživanje soli pomaga ozdraviti in preprečiti številne bolezni. Omogoča nam tudi, da se izognemo dragim, pa tudi škodljivim zdravilom. In da uživamo sijoče novo pridobljeno zdravje. Knjiga Voda za zdravje in življenje nam omogoča, da spoznamo: þ različne znake žeje in kronične dehidracije v telesu þ koliko vode in soli potrebujemo vsak dan, da ostanemo zdravi þ katere druge pijače, vključno s čajem, kavo in gaziranimi pijačami, ne morejo nadomestiti vode þ kako naravno zmanjšamo ali celo odpravimo simptome astme in alergij þ kako pomagamo preprečiti bolezni, ki ogrožajo življenje, kot so srčna odpoved, možganska kap, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen in rak þ kako lahko visok krvni tlak zdravimo naravno, brez diuretikov in drugih zdravil þ zakaj je voda ključ do uspešnega hujšanja brez diet þ kako okrbimo KOŽO z dovolj vode, da preprečimo njeno prezgodnje staranje ..
961-6005-62-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/preview430d72bd49f6c75b61236e2b3f3d795c.jpg 961-6005-62-3
22.95 EUR 2021-08-04 Zaloga: Na zalogi

Voda za zdravje in življenje - Niste bolni, žejni ste!

Voda za zdravje in življenje - Niste bolni, žejni ste! Fereydoon Batmanghelidj

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 114 zlatnikov = 1,14 €.
V tej knjigi, Voda za zdravje in življenje, amerišri zdravnik Fereydoon Batmanghelidj razkriva, kako lahko voda - prav voda - olajša veIiko število zdravstvenih težav. Dvajset let kliničnih in znanstvenih raziskav vloge vode v telesu je bilo potrebnih, da je nastalo znanje, kako uravnoteženo pitje vode in uživanje soli pomaga ozdraviti in preprečiti številne bolezni. Omogoča nam tudi, da se izognemo dragim, pa tudi škodljivim zdravilom. In da uživamo sijoče novo pridobljeno zdravje.
Cena: 22,95 €

Podrobnosti artikla Voda za zdravje in življenje - Niste bolni, žejni ste!

ISBN 961-6005-62-3
Leto izdaje 2006
Število strani 282
Dimenzije 12,3 x 19,5
Vezava Ne
Izdal Ara
Avtor Fereydoon Batmanghelidj

O avtorju Voda za zdravje in življenje - Niste bolni, žejni ste!

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JULIJA

Objavljeno 12.09.2014

Voda je življenje! Spoštuj vodo! Mislim, da se

Voda je življenje! Spoštuj vodo! Mislim, da se premalo zavedamo, kako dragocena je! Če pomislim, samo odpremo pipo, in se odžejamo, zelo enostavno, mar ne? Kaj pa ko tega več ne bo? V Sloveniji ter drugod res premalo naredimo, za ohranitev čiste vode, da ne omenjam, kako jo trošimo za brez veze, ter kaj vse se izliva v podtalnico. Vse se začne s prvim korakom! Želim, da vsi ki to berete, naredite vsaj nekaj malega, npr. že ko si umivamo zobe, zaprimo vodo... Ali pa glede odtokov, ali mora res teči čista voda skozi kotliček v školjko? Še in še bi lahko naštevala... Z vodo se odžejamo, z vodo se umijemo, z vodo čistimo, z vodo zalivamo, VODA JE ŽIVLJENJE! ODLIČNA KNJIGA!

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

ni kaj knjiga je poučna saj nam pove kako je

ni kaj knjiga je poučna saj nam pove kako je pomembna tekočina voda saj 90% telesa je voda zato bo že držalo da voda tudi zdravi pa na zdravje.

Voda za zdravje in življenje - Niste bolni, žejni ste!

Oglejte si tudi