Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vodenje v mezincu

Na zalogi
SKU
961-91616-3-7
Dodaj v primerjavo
Cena 120,78 €
Najpomembnejše ideje, strategije in tehnike učinkovitega vodenja! Programi Briana Tracyja o vodenju vsebujejo najpomembnejše ideje, strategije in tehnike za učinkovito vodenje. Mnogi strokovnjaki jih označujejo kot najboljše programe na tem področju, saj so jasni, kratki in učinkoviti. Avdio program Vodenje v mezincu je v slovenščini in vsebuje 3 CD-je (cca. 3 ure poslušanja) in 2 delovna zvezka. Ima tudi enoletno garancijo na vaše zadovoljstvo.
Dodaj na seznam želja

"Odlični vodje se ne rodijo, temveč to postanejo."

Bi radi tudi sami povečali svoje vodstvene sposobnosti ali vodstvene sposobnosti vodij v vašem podjetju?

Potem imamo za vas odlično novico. V slovenščini smo pravkar izdali novi avdio program Briana Tracyja, ki vam bo pomagal to doseči na izjemno enostaven način.

Ste vedeli, da direktorji in managerji v avtomobilu povprečno preživijo štiri sto do osem sto ur letno. Zakaj ne bi nekaj tega časa poslušali avdio program o vodenju in tako na enostaven način izboljšali vodstvene sposobnosti ter dobili nove ideje, katerih rezultate boste pri svojem delu videli takoj?

Vsebina programa

Avdio program Vodenje v mezincu je sestavljen iz treh delov:

  1. del: Lastnosti vrhunskih vodij. Spoznali boste, katere so skupne značilnosti vseh uspešnih vodij in kako lahko tudi sami izboljšate svoje vodstvene sposobnosti.
  2. del: Delegiranje in nadziranje. Vaš rezultat na teh področjih ni odvisen od tistega, kar veste, temveč od tistega, česar ne veste. Spoznajte torej vse skrite vidike delegiranja in nadziranja!
  3. del Turbostrategija. Vsebuje nekatere najboljše ideje o strategiji, kar so jih kdajkoli odkrili. 
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-91616-3-7
Leto izdaje 2006
Vezava CD plošča
Izdal Akademija Panta Rei
Avtor Brian Tracy
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vodenje v mezincu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Vodenje v mezincu

Cena 120,78 €