V vrečki ni artiklov.
Vodenje v mezincu

"Odlični vodje se ne rodijo, temveč to postanejo."

Bi radi tudi sami povečali svoje vodstvene sposobnosti ali vodstvene sposobnosti vodij v vašem podjetju?

Potem imamo za vas odlično novico. V slovenščini smo pravkar izdali novi avdio program Briana Tracyja, ki vam bo pomagal to doseči na izjemno enostaven način.

Ste vedeli, da direktorji in managerji v avtomobilu povprečno preživijo štiri sto do osem sto ur letno. Zakaj ne bi nekaj tega časa poslušali avdio program o vodenju in tako na enostaven način izboljšali vodstvene sposobnosti ter dobili nove ideje, katerih rezultate boste pri svojem delu videli takoj?

Vsebina programa

Avdio program Vodenje v mezincu je sestavljen iz treh delov:

  1. del: Lastnosti vrhunskih vodij. Spoznali boste, katere so skupne značilnosti vseh uspešnih vodij in kako lahko tudi sami izboljšate svoje vodstvene sposobnosti.
  2. del: Delegiranje in nadziranje. Vaš rezultat na teh področjih ni odvisen od tistega, kar veste, temveč od tistega, česar ne veste. Spoznajte torej vse skrite vidike delegiranja in nadziranja!
  3. del Turbostrategija. Vsebuje nekatere najboljše ideje o strategiji, kar so jih kdajkoli odkrili. 
961-91616-3-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/r/produkt_vodenje_l.jpg 961-91616-3-7
120.78 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

Vodenje v mezincu

Vodenje v mezincu Brian Tracy

Najpomembnejše ideje, strategije in tehnike učinkovitega vodenja! Programi Briana Tracyja o vodenju vsebujejo najpomembnejše ideje, strategije in tehnike za učinkovito vodenje. Mnogi strokovnjaki jih označujejo kot najboljše programe na tem področju, saj so jasni, kratki in učinkoviti. Avdio program Vodenje v mezincu je v slovenščini in vsebuje 3 CD-je (cca. 3 ure poslušanja) in 2 delovna zvezka. Ima tudi enoletno garancijo na vaše zadovoljstvo.
Cena: 120,78 €

Podrobnosti artikla Vodenje v mezincu

ISBN 961-91616-3-7
Leto izdaje 2006
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal Akademija Panta Rei
Avtor Brian Tracy

O avtorju Vodenje v mezincu

Brian Tracy

Brian Tracy

Brian Tracy je predsednik in generalni direktor podjetja Brian Tracy International, ki se ukvarja z usposabljanjem in razvojem posameznikov in podjetij. Njegov cilj je strankam pomagati doseči osebne in poslovne cilje hitreje, kot si lahko sploh predstavljajo.  

Brian Tracy je svetoval več kot 1000 podjetjem in nagovoril okrog 5 milijonov ljudi na več kot 5000 govorih in seminarjih. Ljudje so jih opisali kot »navdušujoče, zabavne, informativne in motivacijske«. Tekom svoje kariere je deloval v več kot osemdesetih državah na šestih kontinentih in tekoče govori štiri jezike.

Več o Brian Tracy

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).