V vrečki ni artiklov.
Vodenje v mezincu

"Odlični vodje se ne rodijo, temveč to postanejo."

Bi radi tudi sami povečali svoje vodstvene sposobnosti ali vodstvene sposobnosti vodij v vašem podjetju?

Potem imamo za vas odlično novico. V slovenščini smo pravkar izdali novi avdio program Briana Tracyja, ki vam bo pomagal to doseči na izjemno enostaven način.

Ste vedeli, da direktorji in managerji v avtomobilu povprečno preživijo štiri sto do osem sto ur letno. Zakaj ne bi nekaj tega časa poslušali avdio program o vodenju in tako na enostaven način izboljšali vodstvene sposobnosti ter dobili nove ideje, katerih rezultate boste pri svojem delu videli takoj?

Vsebina programa

Avdio program Vodenje v mezincu je sestavljen iz treh delov:

  1. del: Lastnosti vrhunskih vodij. Spoznali boste, katere so skupne značilnosti vseh uspešnih vodij in kako lahko tudi sami izboljšate svoje vodstvene sposobnosti.
  2. del: Delegiranje in nadziranje. Vaš rezultat na teh področjih ni odvisen od tistega, kar veste, temveč od tistega, česar ne veste. Spoznajte torej vse skrite vidike delegiranja in nadziranja!
  3. del Turbostrategija. Vsebuje nekatere najboljše ideje o strategiji, kar so jih kdajkoli odkrili. 
961-91616-3-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/r/produkt_vodenje_l.jpg 961-91616-3-7
120.78 EUR 2020-03-05 Zaloga: Na zalogi

Vodenje v mezincu

Vodenje v mezincu Brian Tracy

Najpomembnejše ideje, strategije in tehnike učinkovitega vodenja! Programi Briana Tracyja o vodenju vsebujejo najpomembnejše ideje, strategije in tehnike za učinkovito vodenje. Mnogi strokovnjaki jih označujejo kot najboljše programe na tem področju, saj so jasni, kratki in učinkoviti. Avdio program Vodenje v mezincu je v slovenščini in vsebuje 3 CD-je (cca. 3 ure poslušanja) in 2 delovna zvezka. Ima tudi enoletno garancijo na vaše zadovoljstvo.
 
Cena: 120,78 €

Podrobnosti artikla Vodenje v mezincu

ISBN 961-91616-3-7
Leto izdaje 2006
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal Akademija Panta Rei
Avtor Brian Tracy
Kategorija Uspešnost, denarstvo

O avtorju Vodenje v mezincu

 sdf  Brian Tracy je predsednik in generalni direktor podjetja Brian Tracy International, ki se ukvarja z usposabljanjem in razvojem posameznikov in podjetij. Njegov cilj je strankam pomagati doseči osebne in poslovne cilje hitreje, kot si lahko sploh predstavljajo.  

Brian Tracy je svetoval več kot 1000 podjetjem in nagovoril okrog 5 milijonov ljudi na več kot 5000 govorih in seminarjih. Ljudje so jih opisali kot »navdušujoče, zabavne, informativne in motivacijske«. Tekom svoje kariere je deloval v več kot osemdesetih državah na šestih kontinentih in tekoče govori štiri jezike.

Nekatere ključne točke njegovih govorov so:

Vodilni v novem tisočletju: Kako postati bolj učinkovit in vodilni na vseh področjih poslovnega življenja. Naučite se najmočnejše, najbolj praktične strategije vodij, ki so bile kdajkoli odkrite za upravljanje, motiviranje in pridobivanje boljših rezultatov kot kdajkoli prej.

Mišljenje 21. stoletja: Kako razmišljati in načrtovati bolje kot vaša konkurenca in kako premagati vašo konkurenco. Kako dobite boljše razultate v hitro se spreminjajočem poslovnem okolju.

Psihologija vrhunske učinkovitosti: Kako vrhunski ljudje razmišljajo in delujejo na vseh področjih osebnega in poslovnega življenja. Naučite se serije praktičnih, preizkušenih metod in strategij za maksimalne dosežke.

Vrhunske prodajne strategije: Kako prodati več, hitreje in lažje zahtevnim strankam na vsoko konkurenčnem tržišču. Kako prodati drage proizvode in usluge nasproti konkurenci z nizkimi cenami.

Za več informacij obiščite njegovo spletno stran http://www.briantracy.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).