Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut

Na zalogi
SKU
978-961-7115-37-6
Dodaj v primerjavo
Cena 22,90 €

Avtor: Andreja Paljevec

Naslov:Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut

S priročnikom »Vodnik do skrivnih psihičnih moči« vstopimo v vznemirljivi svet parapsiholoških pojavov, v telepatijo, prekognicijo, psihokinezo, astralna potovanja, psihometrijo, lebdenje, jogijske sidhije … Da ne gre za namišljen svet, ki naj bi bil zgolj plod iluzije uma, dokazujejo resnične in osupljive zgodbe, ki so podprte s svetovnimi eksperimentalnimi raziskavami v parapsihologiji.

Avtorica knjige, novinarka in hipnoterapevtka Andreja Paljevec, samohipnozi kot eni najučinkovitejših metod za samopomoč in razvoj potencialov napoveduje veliko prihodnost. Verjame, da gre evolucija človeških možganov v smeri nadčutne zaznave in da so možnosti, ki dremajo v skritih in še neizkoriščenih močeh psihe, pravzaprav neomejene.

S samohipnozo razvijamo skrivne psihične moči in lahko pozitivno vplivamo na svojo usodo. Namen knjige je pot do samospoznanja, kako postanemo duhovno uravnovešena osebnost ter prebudimo izjemne sposobnosti, ki so nevidni del vsakega od nas. V knjigi so praktični napotki za usposabljanje nevidnih mišic našega duha, kako razvijamo psihične moči in delujemo na daljavo.

Posebnost knjige so zapisi, ki jih posnamemo na svoj telefon, da se rešimo raznih zasvojenosti, se sprostimo, zdravimo in pomladimo, dobro spimo, spoznamo načrt duše, odstranimo vse negativno ter pritegnemo uspeh, zdravje, ljubezen …

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 978-961-7115-37-6
Število strani 244
Leto izdaje 2022
Dimenzije 12,5x19,5
Is Featured Ne
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut
Vaša ocena
Back to Top

Vodnik do skrivnih psihičnih moči – prebudimo svoj šesti čut

Cena 22,90 €